V.V. Baardwijk snakt naar de winterstop

0
197

Zondag 24 november 2019 mocht Baardwijk op Sportpark De Hoge Heide in Vlijmen tegen Vlijmense Boys. Baardwijk dat vol goede moed naar Vlijmen reist wil weer eens de 3 punten mee naar Waalwijk nemen.

Als scheidsrechter Nick Ooms voor het begin van de wedstrijd heeft gefloten is Baardwijk de eerste paar minuten het betere team op het veld. Als binnen het kwartier Vlijmense Boys de 1-0 scoort, probeert Baardwijk toch door behoudend te voetballen Vlijmense Boys niet meer kansen te geven op een grotere voorsprong. Helaas, nog voor de rust is de wedstrijd beslist als de stand in de 42e minuut 2-0 wordt en in de 45e zelfs 3-0.

Ruststand 3-0

De tweede helft kan kort worden samengevat, de spelers van Baardwijk laten de koppies hangen en Vlijmense Boys maakt verdiend de 4-0 en zelfs de 5-0.

Eindstand 5-0

Baardwijk mag nog drie wedstrijden spelen voor de Winterstop begint, de eerste wedstrijd is a.s. zondag op Sportpark Olympia. Om 14:30 wordt aan de Akkerlaan afgetrapt tegen Zwaluw VFC.

“De bal is rond en de wedstrijd start met 11 tegen 11”.

Supporters bedankt voor de support en tot zondag.

Bron: V.V. Baardwijk