Tweede wedstrijd Baardwijk MO19-1 strand ook in nederlaag

0
68

Trainer van Beek: “Als je zo veel kansen mist, moet je naar jezelf kijken”

Zaterdagmiddag 28 september 2019 mocht Baardwijk MO19-1 de 2e wedstrijd van de competitie gaan spelen.
Vorige week verloren de meiden met 4-3 de uitwedstrijd bij RKVVO, vandaag mochten de meiden van Baardwijk op het hoofdveld gaan spelen tegen de leeftijdsgenootjes van ST SOM MO19-1 (een samensmelting van meidenteams van DSC en v.v. Alem).

Baardwijk had op het allerlaatste moment voor de wedstrijd Ramon van Haaren als scheidsrechter op wedstrijdformulier gezet, terwijl tegenstander ST SOM pas om 15:05 uur met een elftal aan de aftrap kon verschijnen.

Na het eerste fluitsignaal van Ramon ging Baardwijk op zoek naar een doelpunt. Véél kansen werden gecreëerd door de aanvalsters van Baardwijk, terwijl de verdediging de “0” wist te houden. Baardwijks trainer Juan van Beek traint wekelijks op het benutten van kansen, maar ook vandaag was de afwerking niet goed genoeg én keepte de keepster van de MO17-1 de wedstrijd van haar leven.

Toch wist Baardwijk op voorsprong te komen, na een goede actie van Indy Bergmans kon Kaylee Geers de 1-0 scoren.
1-0 is ook de ruststand.

Na de rust voetbalt Baardwijk nog steeds voor de overwinning, en hoewel het “nog” maar 1-0 is zijn er volop kansen om de score te verhogen.
Als Baardwijk niet scoort, scoort de tegenstander, dat is al eeuwenlang een spreekwoord dat ook voor de meiden van Baardwijk geldt.

ST SOM MO19-1 weet zelfs 2x Emmy en haar verdediging te passeren e brengt de stand op 1-2.
Nog niets aan de hand voor Baardwijk, maar als de gezusters de Graaff tot 2x toe vanaf 3 meter van de goal niet weten te scoren, verwachten de meiden géén overwinning meer.

De meiden kunnen vanaf nu alleen nog maar denken aan het Openingsfeest van zaterdagavond waar trainer Juan van Beek zijn Hazes repertoire ten gehore zal gaan brengen.

Helaas de 2e wedstrijd verloren, en door het aantal teams in de competitie, de herfstvakantie in zicht, speelt Baardwijk (nog) géén wedstrijden in de maand oktober.

Op zaterdag 2 november 2019 is de eerstkomende competitiewedstrijd.
Op sportpark Korenzand in Wijk en Aalburg is om 11:45 uur NOAD ’32 MO19-1 de tegenstander.

Volgende wedstrijd de kansen benutten en de punten zullen volgen.

Bron: v.v. Baardwijk – Michel Geers

Foto van: MiGe Fotografie