Transfertalk met Thomas Marijnissen

0
138

Thomas Marijnissen (21) zal in het komende seizoen uitkomen voor tweede divisionist ASWH. De buitenspeler komt over van hoofdklasser RKSV Halsteren. Marijnissen begon met op vierjarige leeftijd met voetballen en maakte in 2016 op zeventienjarige leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht van NAC Breda. Verder kwam Thomas nog uit voor BSV Boeimeer, Willem 2, Rood-wit en Zwarte leeuw.


De voornaamste reden voor de overstap naar ASWH is het voetballen in de tweede divisie. ‘’Iedereen die prestatief voetbal speelt wil zelf altijd op het hoogste niveau voetballen. Voor mij is dat voor nu de tweede divisie en ik ben benieuwd tot hoever ik zou kunnen komen.’’

Marijnissen kijkt met een positief gevoel terug op zijn tijd bij RKSV Halsteren. ‘’ Het was een positieve ervaring. Ik had een goede trainer en een gezellige maar ook een erg goede ploeg met veel kwaliteit.’’

Met zijn nieuwe ploeg hooft Thomas zich te handhaven in de tweede divisie. ‘’Persoonlijk wil ik gewoon een goed seizoen draaien. Elke wedstrijd spelen, goals maken, assists geven en belangrijk zijn voor het team.’’ Hij kijkt ook hoopvol vooruit naar het nieuwe seizoen. ‘’Tja, ik ben heel benieuwd wanneer we kunnen beginnen door het corona virus. Maar ik hoop op het veld te staan wanneer we met de voorbereiding beginnen.’’

De buitenspeler gaat de gezelligheid bij Halsteren het meest missen. ‘’De gezelligheid op het veld en in de kleedkamer met de jongens. Veel jongens kende ik van mijn periode bij NAC en rood-wit die ik nu niet meer dagelijks ga zien.’’

Klik hier voor een ander artikel.
Klik hier voor meer informatie over RKSV Halsteren.
Klik hier voor meer informatie over ASHW.