Trainingssessies door VianenFysio op vrijdag 2 en 9 november

0
129

De afgelopen  2 seizoenen hebben Rick van Zanten (hersteltrainer zaterdag selectie) en Robbert Bakker ( t/m vorig seizoen zaterdag 1 speler) van VianenFysio loop-, coördinatie-, kracht- en stabiliteitstrainingssessies gegeven aan onze selectie teams O10 t/m O15.

Dit is zeer goed bevallen en krijgt dit seizoen een vervolg, een veel gehoorde vraag/opmerking was waarom alleen de selectie teams deze trainingen zijn toch goed voor alle jeugd- en pupillenteams . Aan deze vraag/opmerking geven we als Brederodes graag gehoor en dit seizoen krijgen alle trainers de gelegenheid om aan een trainingssessie deel te nemen.

Gezien de omvang wordt de invulling echter anders dan de vorige seizoenen i.p.v. voorafgaand aan de training van een team zijn nu twee vrijdagavonden gereserveerd waarop Robbert en Rick voor de trainers van de verschillende leeftijdscategorieën van zowel jongens als meisjes een op maat gemaakt trainingssessie zullen verzorgen.

De trainingssessies zullen bestaan uit een kort theorie gedeelte waarin wordt uitgelegd wat het belang is en een praktijkgedeelte waarin op maat gemaakte warming up en trainingsoefenstof wordt voorgedaan en uitgelegd.

De indeling is als volgt:

  • Vrijdagavond 2 november van 18.45 tot 19.45 leeftijdscategorie O8 t/m O10
  • Vrijdagavond 2 november van 20.00 tot 21.00 leeftijdscategorie O13 t/m O15
  • Vrijdagavond 9 november van 18.45 tot 19.45 leeftijdscategorie O11 t/m O12
  • Vrijdagavond 9 november van 20.00 tot 21.00 leeftijdscategorie O16 t/m O19

Brederodes rekent erop dat alle trainers hun uiterste best doen om aanwezig te zijn.

Alle jeugdtrainers hebben een mail gehad waarin is aangegeven hoe ze zich kunnen aanmelden.