Trainerscarrousel Bollenstreek draait op volle toeren

De trainerscarrousel had geen zetje nodig om dit seizoen al vroeg te gaan draaien. Voor de tweededivisionisten is het technische plaatje voor het nieuwe seizoen – hoewel nog zes maanden weg – al rond.

Bij Noordwijk en Katwijk gaan ze door met dezelfde trainers. Kees Zethof mag op sportpark Duinwetering verder bouwen aan een herkenbaar elftal en bij Katwijk maakte de clubleiding in oktober al bekend dat trainer Correia ook voor het seizoen 2023/2024 de geschikte man is om de beste spelers van De Krom te begeleiden.

FC Lisse, terug in de tweede divisie, sprak ook zijn vertrouwen uit in Raymond Bronckhorst. De voormalig trainer van ADO’20 ondertekende een contract dat hem nog tot de zomer van 2024 op het vernieuwde Ter Specke houdt.

Quick Boys en Rijnsburgse Boys verwisselen aan het einde van het lopende seizoen wel van trainer. Bij de club van Nieuw Zuid vertrekt Edwin Grünholz. De clubleiding hoefde niet ver te zoeken naar een opvolger, want die bleek dicht in de buurt te werken. Thomas Duivenvoorden leverde goed werk af bij FC Rijnvogels en dat was voor Quick Boys reden om de trainer naar de andere kant van Katwijk te halen.

Rijnsburgse Boys neemt aan het einde van dit seizoen afscheid van Henk Wisman. De 66-jarige oefenmeester wordt opgevolgd door oud-prof Martijn Lagendijk, die bij SV Hillegom dit seizoen goed werk aflevert.

FC Rijnvogels haalde inmiddels een ervaren vervanger voor Thomas Duivenvoorden in huis. Dogan Corneille werkte de afgelopen vijf seizoenen met het nodige succes bij Excelsior Maassluis in de tweede divisie.

Bij VVSB, dat dit seizoen hoge gooit in de derde divisie, werd de samenwerking met de ervaren Wilfred van Leeuwen gecontinueerd. SJC, subtopper in de vierde divisie, deed dat met Marcel IJzendoorn. De trainer is bezig aan zijn derde seizoen op de Lageweg.

Vrouwentopklasser Ter Leede verlengde het contract van trainer William Vincent.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Fysiotherapeut Arie de Waard is liefhebber én praktijkman bij VV Peursum

Bij Peursum is men uiterst content met Arie de Waard, fysiotherapeut en verzorger bij de club. Niet zomaar een...

De “stoere” prestatie van Hannah Schilders bij Jong-Brabant Dames

Hannah Schilders is 25 jaar oud en speelt bij Jong Brabant Dames 1. Dit is volgens haar zelf een...

Job Lamers de ambitieuze keeper van OJC Rosmalen JO17-1

Vandaag spreken wij met Job Lamers, de 16-jarige keeper van OJC Jo17-1. Momenteel zit Job in zijn eerste seizoen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.