Trainer en oud-bondscoach Dick Advocaat naar FC Lisse

0
237
fc-lisse-dick-advocaat-dinnershow

Dick Advocaat en Cor Pot komen donderdag 6 april a.s. naar FC Lisse. De bekende namen in de voetballerij geven acte de présence tijdens de ‘Veiling Dinner Show’. Op deze avond wordt geld opgehaald voor FC Lisse én Support Casper, dat als maatschappelijk partner nu bijna zo’n zeven jaar aan de vereniging verbonden is.

Support Casper is onderdeel van Stichting Overleven met Alvleesklierkanker en bestaat sinds 2015. Naamgever aan het initiatief is chirurg aan het Erasmus MC, Casper van Eijck, die baanbrekend onderzoek doet naar alvleesklierkanker. De samenwerking tussen FC Lisse en Support Casper begon in augustus 2016 als eerbetoon aan erelid Kees van Wieringen, die in 2017 op 63-jarige leeftijd overleed aan de ziekte die zo hard wordt onderzocht door Casper van Eijck en zijn team.

De steun aan Support Casper door FC Lisse heeft zich al die jaren voortgezet en wordt breed gedragen binnen de Lissese vereniging. Het is dan ook niet gek dat Support Casper als goed doel verbonden is aan de ‘Veiling Dinner Show’. Het nobele doel brengt de club dan ook Dick Advocaat en Cor Pot naar Lisse. Deze ‘vrienden’ van Support Casper zullen samen met de gasten een memorabele avond beleven met onder andere een viergangen diner, verzorgd door restaurant het Oude Dykhuys, muzikale omlijsting en aantrekkelijke kavels waarop geboden kan worden.

Belangstellenden voor de ‘Veiling Dinner Show’, die plaatsvindt in het clubhuis van FC Lisse, kunnen een stoel of tafel kopen. Om de avond voor te bespreken, bezocht directeur van Stichting Overleven met Alvleesklierkanker, Sjoerd Zwanenburg, de nieuwe sportaccommodatie van FC Lisse en was onder de indruk van het nieuwe onderkomen. Blij met de duurzame samenwerking zegde Zwanenburg ook een tafel toe tijdens de ‘Veiling Dinner Show’.

Wie ook een stoel of tafel wil bemachtigen, moet overigens wel snel zijn. Binnen een week tijd is van de 200 beschikbare stoelen al zo’n 90% verkocht. Meer informatie over de ‘Veiling Dinner Show’ is te vinden op www.fclisse.nl of op te vragen via veiling@fclisse.nl

Onderschrift foto:  Hubert Habers (m) verantwoordelijk voor de veiling bij FC Lisse samen met Casper van Eijck (l) en Dick Advocaat (r). Foto door Mirjam Lems Fotografie.

Klik op FC Lisse voor de laatste artikelen over de club.
Klik op FC Lisse voor meer informatie over de club.