Ter Leede op bezoek op SC Feyenoord

0
116

Ter Leede won zaterdag nog van Capelle, en nu wacht aankomend weekend SC Feyenoord. Het leek in het begin van de wedstrijd moeilijk te worden voor de thuisploeg, maar de ploeg won uiteindelijk nog met ruime cijfers (4-1). SC Feyenoord verloor uit bij de beloftes van Den Bosch met 2-0.

SC Feyenoord is nu terug te vinden op de 7e plek met zestien punten uit elf wedstrijden. De ploeg heeft nu tweemaal op rij verloren en is uit op revanche. Ter Leede is door de overwinning 3e van de competitie met 20 punten uit elf wedstrijden. De ploeg heeft de minst gepasseerde defensie, en wil deze lijn doortrekken.

Ter Leede
Ter Leede won thuis voor de zesde maal van Capelle. Het begin was voor de bezoekers, die gelijk drie corners kregen. De laatste daarvan werd gescoord door Capelle. Vervolgens scoore Ter Leede na een fout acterin snel de 1-1. In de tweede helft sloeg Ter Leede toe, Capelle kon het tempo niet bijbenen en ze kwamen snel op 2-1 in de tweede helft. Een vrije trap maakte aan alle onzekerheid een eind. Er kwam zelfs een slotakkoord door de 4-1 binnen te schieten.

SC Feyenoord
Sportclub Feyenoord werd afgelopen zaterdagavond door Jong Den Bosch met 2-0 aan de kant gezet. Bij rust keek SC Feyenoord in De Vliert nog tegen een 1-0 achterstand aan. In de tweede helft werd Feyenoord wat aanvallender, en dus ontstonden er meer ruimtes. Het Rotterdams offensief leverde in de tweede helft wel genoeg kansen op, maar echter geen scores. Ricardo Merrelaar was bij een 1-0 achterstand in de slotfase nog het dichtst bij de gelijkmaker. Zijn inzet belandde echter op de paal. Uit de daaropvolgende counter bepaalden de Bossche reserves de eindstand op 2-0.

Zaterdag 24 november om 14.30 begint de wedstrijd SC Feyenoord – Ter Leede.