Tentenkampje R.W.B. 2022 wederom een geslaagd weekend.

Het Sportpark van R.W.B. was in het weekend van vrijdag 17 juni  t/m zondag 19 juni 2022 weekend bezet door het tentenkamp voor ongeveer 60 kinderen uit de JO7 t/m JO10 jeugd.

Nadat de kinderen de afgelopen jaren vanwege ons allen niet onbekende redenen (COVID) hun tentje thuis moesten opzetten konden ze nu weer eens kamperen op het hoofdveld van RWB.  Gezien de hoeveelheid kleding die sommigen meebrachten leek het wel of ze de hele week kwamen bivakkeren.

Magna tyres

Vrijdagavond begon het kamp na een eerste ronde voetballen met een waar groepen gevecht met laser gamen. De materialen werden verzorgd door Larry van Ommen Events. Tenslotte werden nog een aantal rondjes bingo gedraaid waarna de kinderen op tijd in hun tentje doken.

De zaterdag was helemaal ingevuld door leuke spellen gebaseerd op voetbal skills zoals gatendoel, voetvolley met grote bal, smartgoals dribbelparcours, voetbal dartbord, op de stropdas. voetbal speedcheck, 4 doelen voetbal en koningskoppel afwerkvorm. Verder kon er met veel plezier geschoven worden op de van Brabant Sport en Spel gehuurde buikschuifbaan. Na afloop konden de kinderen naar hartenlust ravotten op de van Moonen gehuurde hindernisbaan. Zaterdagavond werd na de tweede ronde voetballen afgesloten met een paar ronden trefbal en een paar rondjes frikandellen bingo.

Op zondag werden na wat spelactiviteiten de finale wedstrijden van het mini-WK gespeeld. Het spannendste bleef toch het slapen in één van die 30 tentjes die opgesteld stonden op het sportpark. Na de lunch werden de kinderen totaal vermoeid maar met een (vermoeide) smile op hun gezicht opgehaald door de eveneens blijde ouders om daarna thuis op krachten te komen.

Klik op RWB voor het laatste artikel over de club

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Remco van Gool strijdt met Barendrecht O19-1 voor het kampioenschap

Vandaag gaan we in gesprek met Remco van Gool van BVV Barendrecht. De trainer van de O19-1 draait een...

Geschiedenis van Old Firm in boekvorm

Alle betrokkenen hebben de datum al rood omcirkeld staan in hun agenda’s: op 1 april 2023 staan Nieuw-Lekkerland en...

De derde periode moet voor VVZ’49 zijn, aldus Guus Parinussa

Vandaag gaan we in gesprek met Guus Parinussa van VVZ’49. Op zijn 16e maakte die al zijn debuut in...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.