SV Oranje wit, Club van de week!

SV Oranje Wit maakt al ruim negentig jaar deel uit van de Dordtse samenleving. De club behoort tot de grootste verenigingen in de wijde omgeving, met voetbal, tennis en biljart heeft deze vereniging voor elk wat wils.

Sport-centrum-dordrecht_internetbalk_2020

Sportvereniging Oranje Wit bestaat dus uit een voetbalclub, tennisclub en een biljartclub. De voetbal telt 1202 leden, opgeteld bestaat SV Oranje Wit uit ruim 1500 leden. De accommodatie bestaat uit o.a. vier natuurgrasvelden, twee kunstgrasvelden een all-weatherveld en een pannaveldje. Naast het kunstgras op het hoofdveld staat een zittribune met 300 zitplaatsen. Ook zijn er 18 kleedkamers.

De vereniging prijst iedere vrijwilliger en heeft haar missie en visie duidelijk gesteld. “Honderden vrijwilligers zijn wekelijks in touw om een ieder met plezier te laten sporten, plezier en prestatie zijn bij ons verenigd. Door gedegen beleidsplannen wil de vereniging zich verder ontwikkelen met name in de kwaliteit van de jeugdopleiding, de accommodatie en de wens om een stabiele eersteklasser te blijven. Deze plannen vereisen voldoende financiële armslag, die niet alleen uit contributie- en kantineopbrengsten kunnen woorden gegenereerd. Als sponsor kunt u ons daarbij helpen, de naam van uw bedrijf verbinden aan onze vereniging, dient twee doelen  naast een sociaal-maatschappelijke activiteit kunt u ook uw bedrijf op een positieve manier profileren.

Het eerste elftal van Oranje Wit is actief in de eerste klasse B. Na 3 gespeelde wedstrijden staat Oranje Wit momenteel twaalfde met één punt. Geen gedroomde competitiestart voor Oranje Wit dus, hopelijk kunnen ze dit zodra de competitie hervat wordt ombuigen.

Het oudste jeugdelftal van Oranje Wit is de JO19-1. Dit team is actief in de derde divisie B. na vier wedstrijden staan zij met drie punten op de 11e plek. Het oudste meisjesteam is de MO17-1 en is actief in de tweede klasse 11. Na twee gespeelde wedstrijden staan zij zesde met drie punten. In totaal heeft Oranje Wit 48 jeugdteams, waarvan vijf meidenteams.

Deze week volgt er elke dag een interview met een persoon binnen de organisatie van SV Oranje Wit. Houdt de website en onze Facebook pagina in de gaten!

De vereniging maakt voor de algemene informatie-uitwisseling aan haar leden gebruik van diverse digitale communicatiemiddelen (oa. App, Facebook, Twitter en Instagram)
Ook niet-leden kunnen via deze site kennis maken met de vereniging.

Klik hier voor een link naar de website van SV Oranje Wit
Klik hier voor meer artikelen over SV Oranje Wit

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Pjotr Sanders: de sportverzorger van VVGZ

Pjotr Sanders is 32 jaar en werkt in het dagelijks leven als docent aardrijkskunde op het Heer Bokel College....

Keeper Gino van Luijn begint aan nieuw avontuur bij Delta Sports ’95

Vandaag gaan we in gesprek met doelman Gino van Luijn. Gino is keeper bij Delta sports ’95.  We hebben...

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.