SV Capelle wint eerste thuiswedstrijd van BLC

0
108

Na het gelijkspel tegen HSSC’61 speelde s.v. Capelle afgelopen weekend de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. De tegenstander van de eerste thuiswedstrijd was s.v. BLC uit Den Bosch. Vorig seizoen won Capelle beide wedstrijden nog met flinke cijfers van de club.

1e helft
S.V. Capelle begon sterk aan de wedstrijd. In de 11e minuut werd na een fraaie actie van Jimmy Moonen, een voorzet gegeven die maar net gemist werd door Jurgen van Selst. Vlak daarna kreeg BLC nog een corner maar deze was niet erg gevaarlijk.

Capelle werd pas echt gevaarlijk toen er een kwart wedstrijd gespeeld was. Toen Onur Ulusan van Capelle de bal veroverde en een steekpass gaf op Jurgen van Selst, treuzelde hij niet en schoot, maar werd zijn schot geblokt. Er gebeurde in de eerste helft niet veel meer totdat er vlak voor rust een zondagschot werd gevuurd op het doel van BLC. Onur Ulusan schiet vanaf ca. 40 meter heerlijk binnen voor Capelle. Scheidsrechter Verhoeven fluit kort daarna voor de rust.

2e helft
In de 2e helft gaat het redelijk gelijk op tot er tien minuten na rust een vrije trap voor Capelle wordt gegeven. Onur Ulusan staat achter de bal, maar hij schiet op de paal. Uit de rebound scoort Serhan Eyupoglu de 2-0. De goal is te bekijken op de site van Capelle.

Als de wedstrijd zo’n 65 minuten oud is wordt na twee keer goed doorkoppen Quinten van Caem bediend, maar hij ziet zijn schot net naast gaan. 10 minuten later krijgt van Caem nog een grote kans na goed werk van Serhan Eyupoglu. Van Caem passeert de linksback en schiet de bal ook langs de keeper, hij schiet de bal alleen langs de verkeerde kant van de paal. Vlak voor het einde van de wedstrijd krijgt van Selst nog een kans. Na een mooie dieptepass van Onur Ulusan schiet hij naast. BLC had weinig kansen en S.V. Capelle wint eigenlijk wel verdient met 2-0 van S.V. BLC.