Succesvol jaar voor selectietrainers R.W.B., volgend seizoen klasje hoger

Overeenkomsten zijn er voldoende voor de selectietrainers Larry van Ommen en Alfons van der Pluijm. Beide trainers starten aan het begin van 2019/2020 bij RWB aan een nieuw avontuur, Larry van Ommen bij RWB-1 en Alfons van der Pluijm bij RWB-2. Voor beide was de teleurstelling groot toen ze op kampioenskoers lagen en de competitie door de KNVB stilgelegd werd. Een seizoen om nooit meer te vergeten wat afgesloten werd door een bericht dat beide teams kampioen geworden waren in de fictieve competitie en daardoor gepromoveerd zijn naar een naastgelegen hogere klasse.

Al een tijd geleden had RWB met beide trainers de mondelinge afspraak gemaakt om ook het seizoen 2020/2021 met elkaar door te gaan. Corona zorgde ervoor dat het tekenen van de contracten wat was uitgesteld. Alle partijen zagen dit overigens als een formaliteit en hierbij geldt afspraak is afspraak, afgelopen week werd alsnog het officiéle contract ondertekend.

Inmiddels is ook de overschrijvingstermijn achter de rug en kan de selectie definitief worden opgemaakt. Belangrijkste hierbij is dat RWB zes spelers van JO19 de stap maken naar de selectie van RWB-1 en 2. Het 6-tal, bestaant uit Bob Jansen, Raúl Bruurmijn, Bram van Iersel, Jasper van Boxtel, Sven Spaans en Tim Tins (na een jaartje RWB Za-2). Helaas zijn er ook een aantal jongens die vanuit JO19 de stap naar RWB-1 hadden kunnen maken vertrokken. Bas van Helvoirt en Roel Mulders kiezen er echter niet voor om een volgende stap te zetten in hun ontwikkeling bij de senioren maar voetballen volgend seizoen in JO19 van WSC. RWB wenst deze bij de Besoyense club opgegroeide spelers alle succes toe bij WSC en laat hun weten dat ze altijd weer welkom zijn als ze terug willen keren naar hun oude nest. Afgelopen week kon RWB nog wel een extra versterking noteren doordat Brandy Fontijn, die in zijn voetbaljeugd bij RWB speelde, de overstap maakte van de selectie van WSC naar RWB.

Klik hier voor meer informatie over RWB.
Klik hier voor een ander artikel.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Chris Tolman gaat vierde seizoen in met sv DSO 3

Vandaag spreken we met Chris Tolman, de 27-jarige voetballer van sv DSO 3. Chris Tolman speelde vroeger in de...

In gesprek met Boris en Lorenzo van Creating Legends Academy

Vandaag zijn we in gesprek met de 47-jarige Boris Knebel en de 32-jarige Lorenzo Philippi. De twee heren zijn...

John van Leeuwen heeft zin in nieuwe klus bij FIOS

Of John van Leeuwen zin heeft in zijn nieuwe klus als hoofdtrainer van FIOS? Reken maar! De Rotterdammer neemt...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.