Stem mee voor de beste speler en keeper in de Keuken Kampioen Divisie!

Na weer een bewogen jaargang is het seizoen 2022/23 van de Keuken Kampioen Divisie bijna ten einde gekomen. Net als elk jaar is het daarom weer tijd om te stemmen voor de Gouden Kampioensschilden.

De uitreiking van deze Gouden Kampioensschilden vindt plaats op 24 mei. Mee stemmen kan om te bepalen wie als beste speler en als beste keeper van het afgelopen seizoen wordt gekroond. De trainers en aanvoerders van alle clubs uit de Keuken Kampioen Divisie kiezen het Beste Talent en de Beste Trainer van dit seizoen.

De genomineerden bestaan uit de winnaars van de individuele periode prijzen. Bij de beste speler verkiezing heeft daarnaast Dylan Vente van Roda JC een wildcard weten te bemachtigen.

Heracles Almelo heeft met een sterke reeks de koppositie van PEC Zwolle overgenomen, waardoor de laatste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie een waar spektakelstuk belooft te worden. Beide ploegen hebben 82 punten, maar Heracles heeft een beter doelsaldo dan de club uit Zwolle. Ook wordt er op de laatste speeldag nog bepaald welke clubs tegenover elkaar staan in de eerste ronde van de Play Offs.

Alle genomineerden voor de Gouden Kampioensschilden:

Beste Speler: Emil Hansson (Heracles Almelo), Thomas van den Belt (PEC Zwolle), Apostolos Vellios (PEC Zwolle), Elรญas Mรกr ร“marsson (NAC Breda), Dylan Vente (Roda JC).

Grootste Talent: Soulyman Allouch (Jong AZ/VVV-Venlo), Kian Fitz-Jim (Jong Ajax), Younes Taha (PEC Zwolle), Ruben van Bommel (MVV Maastricht).

Beste Keeper: Michael Brouwer (Heracles Almelo), Jasper Schendelaar (PEC Zwolle), Nordin Bakker (Almere City), Romain Matthys (MVV Maastricht).

Beste Trainer: Rob Penders (FC Eindhoven), Maurice Verberne (MVV Maastricht), Dick Advocaat (ADO Den Haag), Dick Schreuder (PEC Zwolle).

Stemmen op de Beste Speler en Beste Keeper kan hier tot vrijdag 19 mei (20.00 uur).

Klikย hierย voor meer profvoetbalartikelen.
Klikย hier voor meer informatie over de Keuken Kampioen Divisie.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Mees Snoeren van Nac Breda is nog regelmatig de vinden bij zijn oude club VCW

Mees Snoeren (13) droomt van een leven als profvoetballer. Het leven van de talentvolle middenvelder van NAC Breda staat...

Henk Vlielander stopt, maar gaat niet weg bij CWO

Bij Combinatie Wil Overwinnen moeten ze voor het eerste elftal op zoek naar een nieuwe verzorger. Henk Vlielander stopt...

Guus de Jong, de trotse aanvoerder van DVVC

Als Guus de Jong met de aanvoerdersband het veld opwandelt op Sportpark Dongekant, giert er steeds weer een gevoel...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.