SteDoCo en DOVO zorgen voor vermakelijke wedstrijd

0
109

SteDoCo en DOVO zorgden afgelopen weekend voor een zeer vermakelijke wedstrijd. Beide ploegen begonnen met de intentie om te winnen en dat ging de gehele wedstrijd zo door. Het was uiteindelijk DOVO die aan het langste eind trok, het werd 1-2 voor de ploeg van Gert Kruys.

Het eerste kwartier was voor de thuisploeg, die een aantal kansen kregen maar keeper Ubbergen hield zijn ploeg op de been. Na 20 minuten kreeg SteDoCo misschien wel de grootste kans van de wedstrijd. Een kopbal van Joran Schröder werd op de lat gekopt, de rebound wordt ook gemist. Een minuut later is het aan de andere kant wel raak. Ralph Hovestad schiet uit een corner de 0-1 binnen. Daarna was de thuisploeg even van slag, maar pikte ze het al snel op. Van Wanrooij werd alleen voor de keeper gezet, maar hij mist. Met 0-1 gingen beide ploegen rusten

De tweede helft begint zoals de eerste helft, met een goede kans voor de thuisploeg. Een goede aanval wordt gemist door van Wanrooij. Na een uur spelen is het wel raak voor SteDoCo. Een vrije trap wordt prima binnengeschoten door Jeroen Sterrenburg. Beide ploegen gingen nu op jacht naar de overwinning. Een krachtige kopbal van Joshua Patrick werd katachtig tegengehouden door keeper Mark Smit. In de 69e minuut kwam Lars Middelwijk in de ploeg voor DOVO, en dat bleek een goede wissel. Zijn eerste balcontact is direct raak. Hij schoot na een voorzet, de bal in de kluts binnen. De 1-2 kwam SteDoCo niet meer te boven. Misschien was een gelijkspel verdiend geweest, gezien de mooie wedstrijd en de kansenverhoudingen, maar DOVO pakt drie belangrijke punten.

Aankomend weekend zijn beide ploegen vrij, vanwege een inhaalweekend. Beide ploegen kunnen zich nu optimaal opladen voor het vervolg van de competitie.