Staf 1e en 2e selectie vv Wieldrecht blijft intact

De Technische Commissie Senioren heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten. VV Wieldrecht is blij te kunnen zeggen dat zowel de begeleiding van het 1e als het 2e selectieteam intact blijft.

Sport-centrum-dordrecht_internetbalk_2020

1e selectie
Bij de 1e selectie is overeenstemming bereikt met assistent-trainer Buddy Vogel. Buddy mag zich (bijna) kind van de club noemen en de club uit Dordrecht is erg blij dat hij samen met hoofdtrainer Pippy Pruymboom (die al een 2-jarig contract had) ook komend seizoen leiding geeft aan het vlaggenschip.
Daarnaast is ook met de medische staf, Leo Knoppers (verzorger), Jitske Fluijt en Vincent van de Koppel (fysiotherapeuten) als ook de leiders Otto v.d. Adel, Rikkert Rouppe v.d. Voort overeenstemming bereikt voor nog een extra seizoen. Ook keeperstrainer Erik van Drooge blijft nog een jaar de keeperstrainer van de selectie. En ‘last but not least’ blijft ook vlagger Johan Kaijen behouden voor het 1e elftal.

2e selectie
Het trainersduo Romano Gilaard en Patrick van Ditten staat ook in seizoen 2021-2022 voor de groep. Het huidige seizoen was dan wel kort, maar de samenwerking is iedereen erg goed bevallen. Romano heeft in zijn 1e jaar bij de senioren zijn kwaliteiten en gedrevenheid getoond die VV Wieldrecht van de jeugd al kende. Ook nieuwkomer Patrick heeft zijn grote waarde laten zien. Een mooi duo!

VV Wieldrecht kijkt om verschillende redenen allemaal erg uit naar het nieuwe seizoen en hoopt iedereen zo snel mogelijk weer langs de lijn te zien!

Bron & Foto: VV Wieldrecht

Klik hier voor meer artikelen over VV Wieldrecht.
Meer informatie over VV Wieldrecht? Klik hier.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Pjotr Sanders: de sportverzorger van VVGZ

Pjotr Sanders is 32 jaar en werkt in het dagelijks leven als docent aardrijkskunde op het Heer Bokel College....

Keeper Gino van Luijn begint aan nieuw avontuur bij Delta Sports ’95

Vandaag gaan we in gesprek met doelman Gino van Luijn. Gino is keeper bij Delta sports ’95.  We hebben...

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.