Sporters zijn in goede handen bij Massagepraktijk ROKS

Een sportmassage is goed voor zowel het lichaam en de geest. In zijn vestiging aan de Meirstraat 3 in Oud-Gastel helpt Bas Roks, eigenaar van Massageprakrijk ROKS, met alle liefde sporters van spierblessures af. Daarnaast is hij vanaf volgend seizoen de vaste verzorger van SC Gastel.

target="_blank"

Bij Massagepraktijk ROKS kunnen mensen terecht voor sportmassages, een wellness/ontspanningsmassage, klassieke taping of medical taping. “Een massage geeft heerlijke ontspanning. Maar het is ook heel gezond voor je lichaam. Daarom is het verstandig om je lichaam structureel te laten behandelen”, zegt Bas Roks, eigenaar van de praktijk in het centrum van Oud-Gastel. De praktijk heeft sinds een paar maanden de deuren geopend en Bas heeft in de hele regio al een aardige klantenkring opgebouwd. “Ik heb vele jaren achter een bureau gezeten, maar kreeg de behoefte om iets te gaan doen met mijn opleiding sportmassage. Het voelt goed om mensen te helpen die klachten hebben en ik voel vooral een goede connectie met sporters. Gelukkig weten die de weg te vinden naar mijn praktijk.

Bas is daarnaast verzorger van DHV, vanaf volgend seizoen vervult hij die rol bij SC Gastel, de club waar hij vroeger speelde. “SC Gastel is een leuke club, het voelt goed om daar terug te keren. Ik hanteer daar dezelfde werkwijze als bij DHV. Elke dinsdag en donderdag ben ik bij de club en in het weekend zit ik op de bank bij wedstrijden. Massage verhelpt spierpijn bij spelers, de doorbloeding van spieren wordt gestimuleerd waardoor de afvalstoffen beter afgevoerd worden.”

Op www.massageprakrijkroks.nl kunnen geïnteresseerden alles lezen over de praktijk van Bas. De ambitieuze sportmasseur nodigt iedereen met spierklachten uit om eens een bezoek te brengen aan zijn mooi ingerichte praktijk.

De massagepraktijk is een nette, hygiënische ruimte waarover ik al veel complimenten heb mogen ontvangen. Ik stel mensen op hun gemak en leg het accent op gevoelige spieren.” Op bovengenoemde site kunnen belangstellenden alles lezen over de mogelijkheden bij Massagepraktijk ROKS. Afspraken maken kan via die website en mensen mogen ook bellen met Bas Roks via 06-21633054.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

De kassa rinkelt tijdens Week van het geld

Breda, 31 maart 2023 – Afgelopen week stond de Week van het geld 2023, met als thema “Bedwing the...

VV Drechtstreek JO8-1 heeft ‘toetje’ al binnen

PAPENDRECHT - In de ‘schaduw’ van het eerste team, dat dit seizoen in de derde klasse weer kleur op...

‘Dat woord accepteren we hier bij Unitas’30 niet!’

Schelden met kanker? Dat is op en rond het complex van Unitas'30 vanaf nu verleden tijd. Tenminste, dat hopen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.