Sponsorcommissie Moerse Boys bedankt sponsoren voor steun

Moerse Boys heeft zijn sponsoren bedankt voor hun steun tijdens het – bijzondere – afgelopen seizoen. Leden van de sponsorcommissie gingen eerder deze maand langs de deuren bij de sponsoren van onze vereniging en overhandigden hen een toepasselijk geschenk. Als blijk van waardering en dankbaarheid.

swapphone 1

Al jaren zijn de sponsoren een constante factor bij Moerse Boys. Een fijne constatering, aangezien het sponsorgeld een van de belangrijkste (financiële) levensaders is van onze vereniging. Ook afgelopen seizoen staken veel ondernemers Moerse Boys weer een hart onder de riem. Juist ook de ondernemers die de laatste maanden enorm hard getroffen werden door de Coronacrisis.

Moerse Boys speelde met zijn bedankje in op het ‘nieuwe normaal’, waarin anderhalve meter afstand haast een gewoonte zou moeten zijn en mondkapjes op sommige plekken een verplichting zijn geworden. Met een speciaal ontworpen Moerse Boys-mondkapje zijn onze sponsoren inmiddels voorbereid op het ‘nieuwe normaal’. Volledig in stijl kunnen zij nu bijvoorbeeld reizen met openbaar vervoer.

Hopelijk zien we onze sponsoren snel weer op sportpark Akkermolen, met of zonder mondkapje. Want zonder de sponsoren was Moerse Boys nooit de vereniging geweest die het vandaag de dag is. Sponsoren, nogmaals bedankt!

Bron: Moerse Boys – Michiel van den Broek

Lees hier andere artikelen over Moerse Boys.
Vindt hier meer informatie over Moerse Boys.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

SV Baarn fabriek blijft maar groeien

De grootste voetbalvereniging uit Baarn is groen en wit van kleur. Dat is mede te danken aan het feit...

Beesd en Rhelico op weg naar eenwording

VV Beesd en Rhelico sturen aan op een fusie. Eind november ondertekenden de besturen van de verenigingen de intentieovereenkomst...

Vlijmense Boys JO19 is een echte vriendengroep onder leiding van Jan van Andel en Johan van Bijnen

Onder leiding van Jan van Andel en Johan van Bijnen speelt de JO19 in de tweede klasse. Het team...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.