Simpele overwinning voor Hellevoetsluis

0
104

Tom Sleeuwenhoek van Hellevoetsluis had een belangrijk aandeel in de 5-3 overwinning op Oostkapelle. De wedstrijd zou eerst gespeeld worden in Zeeland maar de slechte gesteldheid van het veld liet dat niet toe, dus werd de wedstrijd in Hellevoetsluis gespeeld. Hellevoetsluis speelde een prima eerste helft voor de toch wel vele supporters op het sportpark, dat was ook aan de ruststand te zien, 4-1.

Na 2 minuten kon Davy Mierop al de 1-0 maken, geheel tegen de verhouding volgde de 1-1 door een mislukte voorzet van de tegenstander die over keeper Sander van Reijn vloog. Daarna ging Hellevoet weer verder en zo werd het 2-1 door een doelpunt van Gaultier Obiango. Voor de rust bouwde Tom Sleeuwenhoek de voorsprong uit door nog twee keer te scoren.

Na rust nam de thuisploeg wat gas terug en zo werd het 4-2, Hellevoet raakte echter niet onder de indruk en speelde de wedstrijd rustig uit. Tom Sleeuwenhoek zorgde nog voor de 5-2 op het scorebord en een kwartier voor tijd werd het nog 5-3. Na 2 bekerwedstrijden staat Hellevoetsluis op 3 punten en is met een gelijkspel tegen Brielle verzekert van de volgende ronde.