Selectie elftallen RWB starten Beker met wisselend succes.

0
125

Afgelopen weekend hebben de selectie elftallen van RWB eindelijk weer een officiële wedstrijd gespeeld. De resultaten waren wisselvallig.
HappyPoint_desinfectie
RWB-1 speelde na vijf maanden dit weekend weer eens een officiёle wedstrijd. Tegenstander in deze wedstrijd voor de poulefase van de beker was in ’s-Hertogenbosch Wilhelmina. Het werd voor de toeschouwers een onderhoudend partijtje voetbal met maar liefst acht doelpunten, eerlijk verdeeld over beide teams. Na 22 minuten gespeeld te hebben was al vijf keer gescoord, stond RWB met 2-3 voor en was de ruststand bereikt. De eerste twee kwamen op naam van Micky van Boxtel, de 2-3 voorsprong kwam uit een corner waaruit de kopsterke Serhan Eyupoglu scoorde. Na rust maakte Wilhelmina de 3-3 waarmee Mickey van Boxtel zijn hattrick vol maakte. Net voor tijd moest RWB toch de gelijkmaker toestaan en kwam de 4-4 eindstand op het scorebord.

RWB-2 speelde in Drunen tegen RKDVC-5 een erg ongelukkige wedstrijd. Voor rust kreeg het een aantal mooie kansen en had het met 0-3 voor moeten staan. In lijn met de oude voetbalwet kreeg RWB-2 voor rust juist een goal tegen. Toen het net na rust zelfs 2-0 werd kon RKDVC zijn favoriete spelletje blijven spelen en bleef met veel spelers achter de bal. Het dreigde na de 4-2 nog even een wedstrijd te worden, maar na de 5-2 was de wedstrijd gespeeld.

RWB JO19 speelde thuis tegen VOAB een pittige wedstrijd en wist hier een mooie overwinning uit te slepen. VOAB kwam in de eerste helft op voorsprong maar door een aanval vanaf de zijkant wist Jarno voor rust de 1-1 te bewerkstelligen. RWB begon sterk aan de tweede helft maar het bleef lang 1-1. Net voor tijd wist Senna de bal laag voor het doel te krijgen. Lano kwam al aanlopen alleen de verdediger van VOAB tikte hem in zijn eigen doel, uitslag 2-1. RWB JO19 gaat zich deze week klaarmaken voor de derby uit bij WSC.