Selectie elftallen RWB starten Beker met wisselend succes

De selectie eftallen van RWB hebben weer voor het eerste in vijf maanden een officiële wedstrijd gespeeld. De resultaten waren wisselvallig.
HappyPoint_desinfectie
RWB-1 speelde na 5 maanden dit weekend weer eens een offciёle wedstrijd. Tegenstander in deze wedstrijd voor de poulefase van de beker was in ’s-Hertogenbosch Wilhelmina. Het werd voor de toeschouwers een onderhoudend partijtje voetbal met maar liefst 8 doelpunten, eerlijk verdeeld over beide teams. Na 22 minuten gespeeld te hebben was al vijf keer gescoord, stond RWB met 2-3 voor en was de ruststand bereikt. De eerste twee kwamen op naam van Micky van Boxtel, de 2-3 voorsprong kwam uit een corner waaruit de kopsterke Serhan Eyupoglu scoorde. Na rust maakte Wilhelmina de 3-3 waarmee Mickey van Boxtel zijn hattrick vol maakte. Net voor tijd moest RWB toch de gelijkmaker toestaan en kwam de 4-4 eindstand op het scorebord.

RWB-2 speelde in Drunen tegen RKDVC-5 een erg ongelukkige wedstrijd. Voor rust kreeg het een aantal mooie kansen en had het met 0-3 voor moeten staan. In lijn met de oude voetbalwet kreeg RWB-2 voor rust juist een goal tegen. Toen het net na rust zelfs 2-0 werd kon RKDVC zijn favoriete spelletje blijven spelen en bleef met veel spelers achter de bal. Het dreigde na de 4-2 nog even een wedstrijd te worden, maar na de 5-2 was de wedstrijd gespeeld.

RWB JO19 speelde thuis tegen VOAB een pittige wedstrijd en wist hier een mooie overwinning uit te slepen. VOAB kwam in de eerste helft op voorsprong maar door een aanval vanaf de zijkant wist Jarno voor rust de 1-1 te bewerkstelligen. RWB begon sterk aan de 2e helft maar het bleef lang 1-1. Net voor tijd wist Senna de bal laag voor het doel te krijgen. Lano kwam al aanlopen alleen de verdediger van VOAB tikte hem in zin eigen doel, uitslag 2-1. RWB JO19 gaat zich deze week klaarmaken voor de derby uit bij WSC.

Bron: RWB

Klik hier voor meer informatie over RWB
Voor meer artikelen over RWB, klik hier

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Chris Tolman gaat vierde seizoen in met sv DSO 3

Vandaag spreken we met Chris Tolman, de 27-jarige voetballer van sv DSO 3. Chris Tolman speelde vroeger in de...

In gesprek met Boris en Lorenzo van Creating Legends Academy

Vandaag zijn we in gesprek met de 47-jarige Boris Knebel en de 32-jarige Lorenzo Philippi. De twee heren zijn...

John van Leeuwen heeft zin in nieuwe klus bij FIOS

Of John van Leeuwen zin heeft in zijn nieuwe klus als hoofdtrainer van FIOS? Reken maar! De Rotterdammer neemt...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.