SC Emma wint net aan van Virtus

Op een zonnig en goed bezocht sportpark speelde ons vlaggenschip van SC Emma tegen Virtus uit Zevenbergen. Door de vele afwezigen moest de technische staf flink puzzelen om een team te kunnen samenstellen.

SC Emma trof een zeer sterke tegenstander waar met name de snelle voorhoede handenbinders waren voor onze verdedigers. Diverse mogelijkheden liet de tegenstander onbenut. Onze goodold Lawrence Kuys hield met enkele knappe reddingen zijn doel schoon. Ondanks de druk van Virtus wist SC Emma er enkele keren gevaarlijk uit te komen. Zo werd onze Poolse topper in eerste instantie nog onreglementair gestopt in kansrijke positie.

De tweede keer ging hij alleen op het doel af maar de keeper van Virtus was hem de baas. Vlak daarna wist Enes Ak met zijn hoofd te scoren uit een goede voorzet van Shendro Cristina. Dit was tevens de ruststand. De tweede helft eigenlijk hetzelfde beeld. Een sterker Virtus maar Kuys bleek onpasseerbaar. Het schijnt dat Feijenoord interesse in hem heeft. Dat niveau kan hij nog makkelijk aan.

Er werd door Emma voor elke meter gestreden en de spelers gingen voor elkaar door het vuur. Na 95 minuten blies de goed leidende jonge scheidsrechter voor het einde en mocht Emma een geflatteerde overwinning bijschrijven.
Gelukkig viel het kwartje dit keer de goede kant op voor onze mannen. Het is dit seizoen ook weleens andersom geweest.

Opstelling:

Kuys

Van Eden-Vigelius-Witter-Harris

Cleef-Barends-Maciek

Van Pelt-Cristina-Ak

Wissels Steenbakker voor Ak en van Tol voor Cleef.

Afwezig: Van der Leer – Nijenhuis – Manizares – Versluis – Stiegelis.

Volgende week de uitwedstrijd bij Zigo in Tilburg.

Meer informatie over SC Emma? Klik dan hier.
Of lees hier een ander artikel over SC Emma.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

In gesprek met de dames 1 van sv MEC’07

Vandaag spreken we met de dames 1 van sv MEC’07. Dit team gevuld met unieke speelsters is erg hecht...

Glenn den Uijl: tweede seizoen als assistent-trainer bij TOGB

Glenn den Uijl is oud-speler van onder andere sc Heerenveen, Feyenoord en TOGB. Bij laatstgenoemde club heeft Glenn den...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.