SC Emma krijgt te weinig tegen vv Bavel

SC Emma miste nog al wat spelers door blessures en schorsingen waaronder het gehele centrum achterin tegen mede koploper Bavel in de 3e klasse.

SC Emma had de eerste 20 minuten weinig in te brengen tegen Bavel die in de 19e minuut verdiend op een 1-0 voorsprong kwamen, maar hierna was het Emma wat de wedstrijd dicteerde en kwam verdiend op 1-1 door een schitterend afstandsschot van Bryan Stiegelis. Na de 1-1 ruststand was het wederom Emma wat de regie had en kwam door een terechte penalty nadat Randy van Eden binnen de 16 was onderuitgehaald benut door Michel van Pelt zowaar op een 2-1 voorsprong in de 67e minuut. Hiervan was Bavel blijkbaar geschrokken en zette toen het gaspedaal erop en kwam in de 82e minuut langszij en kreeg SC Emma het zwaar te verduren en helaas viel in de blessuretijd de 3-2 voor Bavel.

SC Emma had zeker 1 puntje verdiend in deze overigens sportieve wedstrijd uitstekend geleid door de scheidsrechter. De inzet van de mannen van Roy de Bruin was geweldig gisteren en het was ook zuur dat de 3-2 viel in de blessuretijd maar SC Emma is zeker niet de minste ploeg in de 3e klasse na zes wedstrijden gespeeld te hebben en staat op een keurige 6e plaats met maar 3 punten achterstand op de drie koplopers TSV Gudok, Bavel en Gilze.

Aanstaande zondag, hopelijk met wat minder geblesseerde spelers en met Johan Versluis weer terug na 1 wedstrijd schorsing, staat de thuiswedstrijd tegen Irene’58 op het programma dat zich op de 9e plaats bevind op de ranglijst. Kom allen dus zondag het eerste elftal aanmoedigen want zij verdienen dit gezien de prestaties.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Maak kennis met Steeds Hooger Dames 2

12 jaar geleden begonnen als de Trekkers bij RSV Antibarbari en beter bekend als Steeds Hooger Dames 2! In...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.