S.V. Capelle komt tekort bij ONI: 5-0

0
298

S.V. Capelle ging zaterdag in het naburige ‘s Gravenmoer op bezoek bij de vv ONI. Tot de 41e minuut gebeurde er weinig voor beide doelen en kwam de Capelle defensie nauwelijks in de problemen. Het venijn zat echter in de staart. Enkele minuten voor rust kreeg ONI een vrije trap rond de middellijn, waarbij de Capelle defensie niet attent was. Tom Kolkert profiteerde hiervan en schoot op fraaie wijze de 1-0 in de rechterhoek van het Capelle doel. Kort hierna bracht dezelfde Tom Kolkert ONI zelfs op 2-0. Op slag voor rust ook nog een strafschop voor de gastheren, maar gelukkig voor Capelle werd deze gestopt door keeper Jasper Verduijn.

Na de rust een duidelijk beter ONI dat via Tom Kolkert, Niels Fioole en Lars van de Kletersteeg uitliep naar een 5-0 overwinning. Komende zaterdag speelt S.V. Capelle op het eigen Mandemakers Sportpark thuis tegen GDC (14.30 uur).

Foto gemaakt door: Alwin Vos

Klik op SV Capelle voor de laatste artikelen voer de club.
Klik op SV Capelle voor meer informatie over de club.