S.V. Capelle geeft overwinning weg tegen DVVC: 3-3

0
192
S.V. CAPELLE - DVVC

S.V. Capelle voetbalde zaterdag op het eigen Mandemakers Sportpark tegen het Dongense DVVC, de nummer laatst van 4F. In de eerste helft enkele kansen voor beide doelen, maar de 0-0 bleef lang staan tot kort voor rust.

Na de rust trok S.V. Capelle de stand snel gelijk. Een mooie actie van de ingevallen Mike van Os werd afgerond door Quinten van Caem en dus 1-1. Even later had Mike van Os weer een goede actie, waarbij hij sneller was dan de DVVC doelman en hierna de 2-1 op het scorebord bracht. S.V. Capelle verzuimde hierna door te drukken en dit gaf DVVC ruimte om op zoek te gaan naar de gelijkmaker.

Sep Kruijs profiteerde van een fout van de Capelle defensie en bracht DVVC op 2-2. S.V. Capelle kwam echter snel weer op voorsprong: in de 70e minuut een corner van Sven Stokkermans, die werd ingekopt door Ferry Caron en dus 3-2. Hierna had S.V. Capelle wederom moeite om de voorsprong vast te houden. Het verdedigde onrustig met veel onnodig balverlies. Enkele minuten voor tijd kwam het goed weg toen DVVC van dichtbij de bal naast schoot, maar kort hierna was het toch raak voor DVVC: van dichtbij bracht Stefan van Dongen de eindstand op 3-3.

Dit betekende duur puntenverlies voor S.V. Capelle dat het gelijkspel op zichzelf afriep. Komende zaterdag gaat het in Ulvenhout op bezoek bij UVV’40.

Klik op SV Capelle voor het laatste artikel over de club.                                                    Klik op SV Capelle voor meer informatie over de club.