S.V. Capelle en Vlijmense Boys spelen gelijk: 2-2

0
131
SONY DSC

SV Capelle voetbalde zaterdag op het Mandemakers Sportpark tegen Vlijmense Boys. De openingsfase was duidelijk voor Vlijmen, waarbij de Capelle defensie diverse keren in actie moest komen.

Zo werd een bal van de lijn gehaald en moest keeper Roy Slaats enkele keren redding brengen. Gaandeweg kreeg SV Capelle meer controle over de wedstrijd. Halverwege de eerste helft een aanval van SV Capelle, waarbij Tygo de Jong aflegde op Ricardo Donders en de laatste kon van dichtbij de 1-0 binnenwerken. Maikel van Baardwijk had enkele minuten voor rust pech met een kopbal op de paal. Op slag voor rust een corner voor SV Capelle: Davey van Ark gaf deze scherp voor en Quinten van Caem kon de 2-0 binnen koppen.

Na de rust drong Vlijmen aan en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. In de 55e minuut viel deze: via Oskar Stanik werd het 2-1. Hierna nog een vrije kopkans voor Vlijmen, maar gelukkig voor Capelle ging deze naast. Vlijmen gaf meer ruimte weg en Capelle kreeg diverse goede kansen om de wedstrijd te beslissen, maar verzuimde dit, zodat het tot het laatst spannend bleef. Kort voor tijd werd SV Capelle afgestraft voor de gemiste kansen: via een afstandsschot van Nadim Azzoubaa maakte Vlijmense Boys gelijk: eindstand 2-2. A.s. zaterdag gaat SV Capelle in Tilburg op bezoek bij TSVV Merlijn.