RWB verliest met gelijk spel tegen Irene’58 twee punten

0
142

Trainer Dennis van Halderen van Irene’58 vond dat zijn team een gestolen punt in het kwadraat had gehaald. Zo voelde het 1-1 gelijk spel ook voor geheel RWB want het had alles bij elkaar wel 10 mogelijkheden gehad om het verschil te maken.

Met Irene’58 uit Den Hout kwam RWB een oude bekende tegen uit het zondagvoetbal, want net als RWB maakte Irene’58 uit Den Hout miv dit seizoen de overstap van zondag naar het zaterdagvoetbal. RWB startte met Milan Verhoofstad als laatste man doordat Ronald Possemis door een blessure er niet bij was. Al voor rust had RWB het verschil kunnen maken en had het op basis van de kansen die het kreeg met 3-0 voor moeten staan. Net voor rust ontstond de 1-0 voorsprong door een doelpunt van spits Kevin Remie. RWB was vooraf gewaarschuwd dat Irene’58 gevaarlijk is met spelhervattingen. Toch was het Irene’58 dat RWB na één uur spelen verraste door uit een vrije trap de 1-1 te scoren.

Met een half uur te spelen was er nog voldoende tijd om deze schade te herstellen. Dat dit uiteindelijk niet lukte had te maken met de keeper van Irene’58 die uitgroeide tot de held van Den Hout. Daarbij kreeg de keeper van Irene’58 een aantal keren de hulp van de lat en de paal. Irene’58 vierde na het eindsignaal van de goed leidende scheidsrechter Jan Verpoorten het behaalde puntje. RWB verloor naast twee punten ook de koppositie en moet nu RFC boven zich dulden.

Volgende week speelt RWB uit in Zevenbergschen Hoek tegen Den Hoek Vooruit.

Klik op RWB voor de laatste artikelen over de club.