RWB trekt in de 2e helft al snel winst naar zich toe.

0
196
RWB behaald winst tegen Dubbeldam

Met zes gewonnen wedstrijden uit evenzoveel duels staat RWB bovenaan in Periode 3 en stevig op plaats 3 van de 4e klasse D. Meer zit er in de competitie niet in en langzaam gaat de focus naar de te spelen nacompetitie. RWB heeft nog wel zijn sportieve plicht te vervullen en het RFC in de strijd naar het kampioenschap op 20 mei zo lastig mogelijk maken.

Thuis tegen Dubbeldam moest RWB winnen om bij verlies RFC en/of SCO kans te maken om nog een plaatsje op te schuiven in de stand. Het tempo in de eerste helft lag echter te laag om het Dubbeldam lastig te maken waardoor beide ploegen met een 0-0 stand naar de thee konden. Na rust had RWB al vrij snel de wedstrijd beslist. Kevin Remie, die deze competitie een optie heeft op wereldgoals, maakte er 2 minuten na rust weer zo een. Toen Bram van Iersel 2 minuten daarna voor de 2-0 tekende was de wedstrijd gespeeld. RWB maakte van de gelegenheid gebruik om zo veel mogelijk te wisselen en de reservebank optimaal te gebruiken. In de stand veranderde niets meer wat betekende dat de RWB verdediging weer kon zeggen dat het de nul had gehouden.

Na op 27 mei met heel de vereniging het 115 jarig bestaan te vieren begint de nacompetitie voor RWB op zaterdag 3 juni met waarschijnlijk een thuiswedstrijd tegen Steenbergen. Steenbergen wordt waarschijnlijk de vervangend periodekampioen uit de klasse 4C. Een eventuele 2e ronde zal in ieder geval een uitwedstrijd zijn en daarna is een eventuele finale op 17 juni op neutraal terrein. Inzet in deze nacompetitie is de promotie naar de zaterdag 3e klasse.

Klik op RWB voor de laatste artikelen over de club.
Klik op RWB voor meer informatie over de club.