RWB start in seizoen 2022/2023 in de 4e klasse Zaterdag

De titel van dit artikel is het resultaat van de op donderdag 16 juni verloren wedstrijd tegen Terheijden. 

Nadat RWB zondag 12 juni de eerste horde in de nacompetitie had genomen door met 1-4 te winnen van SV Sprundel eindigde het avontuur door het verlies tegen Terheijden. RWB stapt volgend seizoen met de selectie over naar het zaterdagvoetbal en start daar in de KNVB 4 e klasse. De start van de wedstrijd uit bij Terheijden was nog prima en hoopgevend waarbij RWB met de kansen die het kreeg niet echt geluk had. Na een half uur spelen vervalt RWB weer in een oude fout en geeft in 2 minuten tijd veel te gemakkelijk twee goals weg. Net voor rust wordt het voor RWB nog erger en brengt Terheijden de stand op 3-0.

mandemakers banner
Na de rust herpakt RWB zich en komt door Ronald Possemis en Owen Kogels op 3-2. Meteen na de 3-2 denkt RWB de mogelijkheid te krijgen om gelijk te komen. De vermeende strafschop wordt echter niet gegeven, sterker nog, in de tegenaanval scoort Terheijden de 4-2 en is de wedstrijd gespeeld. In de eindfase krijgt een speler van Terheijden nog rood maar het is te laat om de achterstand nog goed te maken. In de extra tijd bepaalt Terheijden de eindstand op 5-2 maar dat boeit niemand meer. Voor RWB betekent de uitschakeling in de nacompetitie een domper. Het had erop gerekend om horizontaal over te kunnen stappen van de zondag naar de zaterdag. Door de degradatie gaat dit plan niet door en start RWB in seizoen 2022/2023 in de KNVB 4 e klasse zaterdag.

Klik hier voor het laatste artikel van RWB.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Pjotr Sanders: de sportverzorger van VVGZ

Pjotr Sanders is 32 jaar en werkt in het dagelijks leven als docent aardrijkskunde op het Heer Bokel College....

Keeper Gino van Luijn begint aan nieuw avontuur bij Delta Sports ’95

Vandaag gaan we in gesprek met doelman Gino van Luijn. Gino is keeper bij Delta sports ’95.  We hebben...

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.