RWB speelt oefenwedstrijd tegen Kampioenteam 2014-2015.

Voor RWB-1 startte de voorbereiding op de tweede seizoenshelft op 4 januari 2020 met een wedstrijd tegen het kampioensteam van seizoen 2014/2015. De wedstrijd was gepland als voorwedstrijd van de later die middag geplande Nieuwjaarsreceptie.

Coach van dit succesteam van seizoen 2014/2015 was Tom Heijkoop en ook bij deze wedstrijd zat hij op de bank. De eindstand van 4-1 was al bereikt bij rust. De tegentreffer namens het kampioensteam van 2014/2015 werd gescoord door Michael Rosenbrand. Michael Rosenbrand is naast aanvoerder Dennis Timmermans een van de twee spelers van RWB-1 die er in seizoen 2014/2015 ook al bij waren. RWB-1 gaat deze week de training weer oppakken en heeft in het weekend van 18 en 19 januari een trainingskamp belegd in Antwerpen. Dinsdagavond 21 januari speelt RWB-1 vervolgens een oefenwedstrijd tegen NEO’25 om op zondag 26 januari te starten met de competitie. Hiervoor reist het naar het nabijgelegen Waspik waar het uitkomt tegen de nummer 2 van de competitie, vv Waspik-1.

Wil je meer informatie over de club RWB? Klik hier.
Lees hier de krant van De Langstraat.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Pjotr Sanders: de sportverzorger van VVGZ

Pjotr Sanders is 32 jaar en werkt in het dagelijks leven als docent aardrijkskunde op het Heer Bokel College....

Keeper Gino van Luijn begint aan nieuw avontuur bij Delta Sports ’95

Vandaag gaan we in gesprek met doelman Gino van Luijn. Gino is keeper bij Delta sports ’95.  We hebben...

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.