RWB sluit door winst op Waspik aan bij koplopers

0
116

RWB JO19-1 speelde zaterdag 16 november thuis tegen Waspik JO19-1. Een wedstrijd tussen twee team die beide net onder de koplopers Beek Vooruit en TSV Gudok staan.

Deze wedstrijd in de Hoofdklasse-C beloofde dus een spannende wedstrijd te gaan worden. De eerste helft was hier ook zeker sprake van RWB en Wasik kregen namelijk beide kansen. De beste kansen waren misschien in deze fase voor Waspik, het was echter Tijn de Wit die RWB net voor rust naar 1-0 schoot. Na rust maakte RWB JO19-1 het verschil door twee goals van Joshua Morales. De eindstand van 4-0 werd bepaald door Cas van Bruchem, hij rondde op fraaie wijze een van achteruit opgezette aanval af met een fraai afstandschot. Met de 4-0 overwinning sluit RWB JO19-1 aan bij de koplopers en is deze nu op 2 punten na genaderd.

Wil je meer informatie over de club RWB? Klik hier.