RWB loopt verder uit in de vierde klasse C

Voetbalvereniging RWB behaalde thuis tegen Dussense Boys een overwinning met het kleinst mogelijke verschil van 1 – 0, maar het leverde wel weer 3 punten op. Doordat Waspik verrassend verloor van Terheijden staat RWB nu 9 punten los.

De wedstrijd was er een om snel te vergeten en dus niet de beste wedstrijd van R.W.B. Voor rust gebeurde er weinig, uitzondering hierop was het verrassende afstandschot van Serhan Eyopoglu na een kwartiertje spelen. Van ruim 40 meter afstand verraste hij keeper Wesley van Biesen van Dussense Boys die tot zijn schrik de bal in de kruising zag gaan. Hiermee kroonde Serhan Eyopoglu zich meteen tot matchwinnaar. In de tweede helft begon Dussense Boys meer druk te zetten, echt hele grote kansen leverde dit niet op. RWB behield dus wederon de nul wat het overigens de laatste weken al vaker heeft gedaan, een verdienste van de verdediging van R.W.B. en doelman Luuk van Beerendonk.

Volgende week speelt RWB weer thuis, op zondag 15 december om 14.00 uur staat dan de thuiswedstrijd tegen Blauw Wit ’81 op het programma. Dit is meteen de laatste wedstrijd voor de winterstop waar voor de RWB-selectie nog wel een mooie uitdaging op het programma staat. Het kan er dan namelijk voor zorgen dat RWB kan zeggen dat het ongeslagen de winterstop in gaat.

Meer informatie over R.W.B. vindt u hier.
Of lees hier een ander artikel over R.W.B.

Bron: R.W.B. Waalwijk

 

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

De DIA Academie moet helpen ontwikkelen

Een nieuw beleid, te beginnen bij de onderbouw. Want met de opkomst van een hoop voetbalscholen, moest er bij...

Sven d’Hooghe zit nog altijd volop in zijn revalidatieproces  

CLINGE – Hij mag inmiddels weer voorzichtig lopen op de loopband en binnenkort gaat Sven d’Hooghe voor het eerst...

MVV’58 5 heeft een uitstekend scoutingsnetwerk

Vandaag gaan we in gesprek met Niels van Oort van MVV’58 5. Niels is op zijn zevende begonnen met...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.