RVVH incasseert dikke thuisnederlaag tegen Westlandia

0
151
RVVH-Westlandia

RVVH slikte een terechte nederlaag tegen het Naaldwijkse Westlandia. Daar waar de punten hard nodig zijn in de strijd tegen degradatie, werd het een teleurstellend 0-3 verlies.

De gasten waren voor de rust heer en meester en het op het oog ongemotiveerde RVVH leek het wel te geloven. De Ridderkerkers kwamen er niet aan te pas en mochten blij zijn dat Westlandia, maar één keer scoorde. Dat gebeurde na ruim 20 minuten toen aanvoerder Desley Bransen links in de zestien werd aangespeeld en keeper Kristijan Nikolic het nakijken gaf, 0-1.

Na de rust kwam aanvankelijk een enigszins herboren thuisploeg uit de kleedkamer. Nu wist Hercules wel te dicteren en werden diverse kansen bij elkaar gespeeld, maar jammerlijk ook gemist. Het wachten was op de gelijkmaker, maar zoals zo vaak gebeurt, vallen de doelpunten dan aan de andere kant.

Een counter van de gasten over rechts zo’n 20 minuten voor tijd met de ingevallen Peter
Cedeno Sandoya die op het juiste moment afgeeft op Mark van der Zalm die de 0-2 kon binnen schuiven. Daarmee leek de wedstrijd gespeeld. Bij RVVH knakte er iets en Westlandia profiteerde kort voor tijd nogmaals toen Dinand Kuhn in twee keer de 0-3 eindstand op het bord zette.

Klik op RVVH voor de laatste artikelen over de club.
Klik op RVVH voor meer informatie over de club.