Rob IJpelaar nieuwe trainer RWB JO19

In een tijd dat het voetbal geheel is stil komen te liggen en nog niemand weet of cq hoe de huidige competitie wordt uitgespeeld is de Technische Commissie van RWB volop bezig met de voorbereidingen van seizoen 2020 / 2021. Doordat de huidige trainer Nicky Ligtvoet van RWB JO19 rond de winterstop had aangegeven dat hij na het seizoen zou stoppen moest RWB op zoek naar een nieuwe trainer.

RWB JO19 komt uit in de KNVB Hoofdklasse en is dit voorjaar ingedeeld in de poule met teams die ook volgend jaar in de Hoofdklasse uit komen. In de zoektocht naar een nieuwe trainer kwam RWB al snel in contact met Rob IJpelaar. Rob is met zijn 32 jaar een jonge trainer die 7 jaar de JO19 van Waspik heeft getraind en dit elftal van de 2e klasse naar de Hoofdklasse heeft gebracht. In de jeugd startte Rob op jonge leeftijd met voetballen bij The White Boys, stapte na 10 jaar over naar vv Waspik en voetbalde 14 seizoenen lang in het eerste elftal van vv Waspik. Wat visie betreft past Rob IJpelaar goed bij RWB. Bij RWB loopt in de jeugd veel talent rond en een rol spelen in zo veel mogelijk talenten afleveren aan de selectie van RWB is op het lijf geschreven van Rob IJpelaar. De Technische Commissie is er dan ook van overtuigd dat de samenwerking met Rob IJpelaar een succes wordt.

Meer informatie over RWB? Klik hier.
Klik hier voor een ander artikel over RWB.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Pjotr Sanders: de sportverzorger van VVGZ

Pjotr Sanders is 32 jaar en werkt in het dagelijks leven als docent aardrijkskunde op het Heer Bokel College....

Keeper Gino van Luijn begint aan nieuw avontuur bij Delta Sports ’95

Vandaag gaan we in gesprek met doelman Gino van Luijn. Gino is keeper bij Delta sports ’95.  We hebben...

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.