RKSV Cluzona bezorgt kinderen uit Wouw een grote glimlach tijdens extra woensdagtrainingen

Een avondklok en de scholen die dicht moesten, kortom een vervelende periode. RKSV Cluzona had de perfecte oplossing bedacht om kinderen uit Wouw weer een extra glimlach op hun gezicht te bezorgen. Op vijf woensdagmiddagen laten ruim 70 talenten uit Wouw hun voetbal skills op notabene het hoofdveld zien. Afgelopen woensdag werd er alweer voor de vierde keer hard getraind op een zonovergoten sportpark De Doelen.

target="_blank"

HappyPoint_desinfectie“Er kwam een avondklok en alle scholen gingen op dat moment dicht. We wilden graag iets terug doen voor onze leden, maar ook voor alle kinderen uit Wouw,” aldus Hidde Poppelaars, initiatiefnemer van deze extra trainingen. Anderhalf uur lang gaan ruim 70 jongens en meiden aan de slag met verschillende voetbalonderdelen. Hierbij worden ze begeleid door spelers van het eerste elftal, oudere jeugdspelers en trainers. “Mooi om te zien dat veel leden van onze vereniging klaarstaan om dit mooie initiatief te ondersteunen.”

De jongste deelnemers zijn net vijf en kunnen via deze manier ook kennis maken met het voetbal. “Enkele deelnemers willen via deze weg ook lid worden van onze vereniging, wat natuurlijk mooi is om te horen. Echter was dit in eerste instantie niet ons doel van deze trainingen.” De jonge talenten spelen speciale partijtjes, verschillende dribbeloefeningen en natuurlijk veel afwerkoefeningen. Er wordt enorm genoten op de woensdagmiddagen en alle talenten komen met mooie verhalen thuis. Volgende week staat alweer de laatste training op het programma. “Voor de laatste middag hebben we een bijzondere trainer geregeld,” verteld Poppelaars enthousiast. Iets waar alle talenten uit Wouw de komende week weer naar uit kunnen kijken.

Foto; RKSV Cluzona

Meer artikelen lezen over RKSV Cluzona? Klik hier.
Klik hier voor meer informatie over RKSV Cluzona.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Fysiotherapeut Arie de Waard is liefhebber én praktijkman bij VV Peursum

Bij Peursum is men uiterst content met Arie de Waard, fysiotherapeut en verzorger bij de club. Niet zomaar een...

De “stoere” prestatie van Hannah Schilders bij Jong-Brabant Dames

Hannah Schilders is 25 jaar oud en speelt bij Jong Brabant Dames 1. Dit is volgens haar zelf een...

Job Lamers de ambitieuze keeper van OJC Rosmalen JO17-1

Vandaag spreken wij met Job Lamers, de 16-jarige keeper van OJC Jo17-1. Momenteel zit Job in zijn eerste seizoen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.