RKDVC haalt 23.680 euro op met eerste Kerstveiling

0
157
Sluipschutter_20231217_002409_RKDVC_BB_1229
BRON: Sluipschutter Media.

Een volle kantine van RKDVC suddert even na twaalven nog na. Zojuist is de opbrengst van de eerste Kerstveiling bekendgemaakt: ruim 23.680 euro. Daarvan gaat 20.000 euro naar RKDVC en 3.680 euro naar Jeugdfonds Sport en Cultuur. Een fantastische avond voor de Drunense Voetbalvereniging. 

BRON: Sluipschutter Media

Een ballonvaart, potten appelmoes, een padelracket, ingelijste shirts van onder andere PSV en Ronald Koeman, een bierproeverij, concertkaarten of een live optreden van zanger Geert van Delft. Veilingmeester Jaap Meiland – die bij het eerste kavel hulp kreeg van Jeugdburgemeester Kick Kiefmeijer – heeft een gevarieerd aanbod van ruim 150 kavels geveild.  

 Via Jeugdfonds Sport en Cultuur voetballen momenteel zo’n 20 kinderen waarvan de ouders helaas geen contributie kunnen betalen. Met de opbrengst kan Jeugdfonds Sport en Cultuur circa 15 extra kinderen in de Gemeente Heusden laten genieten van de positieve impact van sport. 

De ochtend na de veiling is er alsnog een kavel verkocht a 1.000 euro. De volledige opbrengst kwam ten goede aan Jeugdfonds Sport en Cultuur. Vandaar dat er een verschil zit tussen de foto’s en het genoemde bedrag.

 Het was het resultaat van een bijzonder gezellige avond waar spannende biedingen, heerlijke live muziek van Noah Gahl en hapjes en drankjes elkaar afwisselden. Initiatiefnemer Timo Vogels: “We zijn ontzettend trots op het behaalde resultaat. We hebben de afgelopen maanden met een brede commissie ontzettend hard gewerkt aan het binnenhalen van kavels en het realiseren van een volle kantine. Dat dit het resultaat ervan is, hadden we van tevoren niet durven dromen.”

 Teamgenoot Sander Rodenburg vormde vanaf het begin een duo met Timo: “We hebben de afgelopen maanden dagelijks contact gehad. De kracht van onze vereniging heeft zich andermaal bewezen. Overal kwamen handjes, goede ideeën en kavels vandaan. Van vrijwilligers tot sponsoren en van leden tot commissieleden. Een fantastisch traject.”

Klik op RKDVC voor de laatste artikelen over de club.
Klik op RKDVC voor meer informatie over de club.