Rijkse accountants & adviseurs biedt optimaal gebruiksgemak

0
223

Zoekt u dé ideale oplossing voor de verwerking van al uw administratie? En wilt u die altijd en overal up-to-date bij de hand hebben? Dan is Rijkse Connect ideaal! Rijkse accountants & adviseurs is gevestigd op zes locaties in Zeeland en biedt u het gemak van online boekhouden en online personeelsadministratie.

Accountancy, belastingadvies, bedrijfsadvies en personeelsadvies: het zijn de pijlers voor Rijkse accountants & adviseurs. Het bedrijf, met vestigingen in Middelburg, Serooskerke, Vlissingen, Terneuzen, Goes, Zierikzee en Barendrecht, profileert zich verder met tal van online diensten, onder de noemer van Rijkse Connect. Met ingang van 2018 heeft Rijkse accountants & adviseurs het vernieuwde Rijkse Connect Portal geïntroduceerd. Het klantenportaal waar al langer mee gewerkt wordt heeft een volledig nieuw design waardoor deze nieuwe look & feel frisser en moderner oogt. Daarnaast biedt deze nieuwe interface optimaal gebruikersgemak voor de klant. Verder werkt het vernieuwde portaal uitstekend op alle verschillende devices. Zowel op een pc als op een smartphone kan iedere functionaliteit optimaal gebruikt worden.

Zo geeft Rijkse Connect u de mogelijkheid om uw resultaten te meten met de Business Monitor: want meten is weten. En bent u nieuwsgierig hoe uw concurrentie het doet? Maak dan gebruik van Benchmark – en zie direct hoe u presteert ten opzichte van uw branchegenoten.

Online diensten van Rijkse Connect
– Connect Portal – Alle online diensten onder één knop
– Scan & Klaar! – Online boekhouden, sneller met een scanner
– Salaris online – Personeelsadministratie, direct online
– Business monitor – Uw prestaties, online meten en weten
– Benchmark – Uw marktpositie, online meten en weten

Vestigingsmanager ook zelf voetbalminded
Harry Koster draagt als vestigingsmanager van het kantoor Zierikzee graag bij aan het sociaal-maatschappelijke aspect in de samenleving. Koster: ,,Zonder sponsoring is er natuurlijk veel minder mogelijk. Maar wij als Rijkse accountants & adviseurs vinden het wel belangrijk dat er een wisselwerking ontstaat. Clubs moeten actief zijn.”

Koster was zelf actief als voetballer voor Veere, Serooskerke en Oostkapelle. Bij die laatste club zetelde hij ook enkele jaren in het bestuur. Sinds een jaar of vijf is hij scheidsrechter in de tweede en derde klasse zaterdag. ,,Het fluiten is wat lastig te combineren met een bestuursfunctie, dus dat stokje heb ik doorgegeven. Vervolgens ben ik wel aangesloten als bestuurslid bij de Stichting Zeeuws Elftal. Ik onderhoud de contacten tussen BVO’s en amateurverenigingen voor de organisatie van oefenwedstrijden. Het is lastig, maar ook deze zomer hopen we weer mooie clubs te verwelkomen in het Zeeuwse.”