SC Gastel

Wesley Förster begon op zes jarige leeftijd bij SC Gastel en is daarna nooit meer vertrokken naar een andere club. Bij de club uit Oud-Gastel heeft Förster de gehele jeugd doorlopen en met succes, want op zijn 18mocht hij debuteren voor het rood-zwarte vlaggenschip.

De 21-jarige aanvallende middenvelder mag al drie seizoenen onderdeel uitmaken van het eerste elftal. Dit jaar wilt Förster samen met SC Gastel meedoen om het kampioenschap. “Ik hoop dat wij in de top drie eindigen. We zijn niet de titelkandidaat, maar we zullen zien waar het schip strand. Daarnaast hoop ik persoonlijk een vaste kracht te worden in het eerste en ik zou graag nog meer goals en assists geven.”

Afgelopen zondag werd het duel tussen Victoria’03 en SC Gastel gespeeld op sportpark Albano. SC Gastel speelde goed en wist zo de overwinning over de streep te trekken.
“We begonnen goed en sterk aan de wedstrijd kwamen daardoor snel op voorsprong door goede voorzet en goed binnen gekopt door onze spits later de wedstrijd verslapte we wat en kregen we ook een tegentreffer tegen maar voor de rest weinig weggegeven en maakte 1-2 en de 1-3 terechte uitslag in mijn ogen.”

Förster vond Matthijs Nagtzaam de man of the match. “Matthijs was nadrukkelijk aanwezig deze wedstrijd. Hij had vele goede acties en scoorde twee goals, waarvan één in mijn ogen onterecht werd afgekeurd. Daarom vond ik hem het beste op het veld tijdens deze wedstrijd.”

Aankomende zondag verwelkomt SC Gastel de groen rode formatie van VV Philippine. Förster verwacht een zware wedstrijd. “Ik denk dat het een moeizame wedstrijd met veel strijd van allebei de kanten wordt. We hebben nog wel wat goed te maken tegenover Philippine ten opzichte van vorig jaar. Mijn voorspelling is dan ook een 3-1 overwinning voor ons.”

Op sportpark de Blankershove wordt het duel tussen SC Gastel en VV Philippine afgewerkt. Scheidsrechter D.J.L. Jansen zal de wedstrijd om 14:00 laten beginnen.

Meer informatie over SC Gastel vindt u hier terug.
Of lees hier het vorige artikel over SC Gastel.