RKSV Halsteren

Thomas Marijnissen is pas 20 jaar, maar de voetballer van RKSV Halsteren heeft al veel ervaring opgedaan. Marijnissen begon op zijn vierde met voetballen en liet zien dat hij talent had, want hij speelde bij Willem II, Boeimeer, Rood Wit en NAC Breda. Bij NAC mocht hij zelfs debuteren op 25 november 2016. Op dit moment mag Marijnissen bij RKSV Halsteren op nummer 11 of 7 spelen.

Bij Marijnissen staat plezier voor het spelletje bovenaan, daarna kijkt hij pas naar doelstellingen. “Persoonlijk wil ik dit seizoen veel goals maken en assists geven, belangrijk zijn voor het team. Vervolgens zou ik weer graag een stap hogerop willen maken, hoog in het amateurvoetbal of in het betaald voetbal. Het belangrijkste is het plezier behouden voor het voetbal, daarna gaan we zien waar het toe gaat leiden. Wel wil ik dit jaar graag kampioen worden met Halsteren. Kijkend naar onze kwaliteiten en de wil om wedstrijden te winnen, denk ik dat er een kans is om de competitie als kampioen af te sluiten, waar ik ook alle vertrouwen in heb.”

Echter wist RKSV Halsteren afgelopen wedstrijd niet te winnen van RKZVC. “We speelden vorige week een thuiswedstrijd tegen RKZVC. De uitslag is niet wat we verdiende, want we speelde goed aanvallend voetbal en zetten hoog druk, maar kregen een penalty tegen in de eerste helft… een domper. Daarna maakten we snel 1-1 en na rust snel de 2-1. Toch scoorde RKZVC de 2-2 door een goede counter. Gelukkig was Fouad in goeden doen, omdat hij sterk aan de bal was en goed druk zetten kregen we de overhand. Ook scoorde hij de 2-1, waardoor hij in mijn ogen de man of the match was.”

Aankomende zondag kan RKSV Halsteren zich herpakken uit tegen koploper Unitas. “Ik ben heel benieuwd hoe we ervoor staan tegen een ploeg die hetzelfde voetbal wil spelen als ons. Toch denk ik dat wij winnen, omdat ik van mening ben dat onze specifieke kwaliteiten de overhand gaan hebben in het duel, wat eindigt in een 1-2 zege voor ons.”

De wedstrijd tussen Halsteren en Unitas zal om 14:30 op sportpark de Molenvliet beginnen.

Lees hier een ander artikel over de voorbeschouwing met Martijn Kerstens van Noordhoek.

Meer informatie over RKSV Halsteren vind u hier terug.