RCD verliest op basis van de eerste helft van VV Oosterhout

Op een winderig sportpark van RKSV RCD aan de Krommedijk in Dordrecht won VV Oosterhout met 0-2 op basis van een sterke eerste helft en een tweede helft die veel punten ter verbetering liet zien. Scheidsrechter vandaag was de heer Mark Vogelenzang, hij floot een redelijke partij niet slecht maar ook niet top. Hij paste zich moeiteloos aan, aan het vertoonde spel in de tweede helft.

Dominos_voorjaar2021

Het begin van de wedstrijd was voor VV Oosterhout en RCD kon alleen achter de feiten aanlopen. Jari van Helvoort beloonde het elftal met een prachtige pass op Emiel van Pelt, die met een mooie lob Gianni van Buuringen verschalkte 0-1. VV Oosterhout bleef de aan van zoeken en in de 28ste minuut bracht Matthew Coenraadts, die in de tweede helft geblesseerd uitviel, de bal in de zestien van RCD er werd hands gemaakt maar Emiel scoorde wel zijn tweede. De scheidsrechter had al gefloten en de penalty werd loepzuiver verzilverd door Matthew 0-2. RCD begon wat meer te drukken maar tot echt gevaar kwam het niet. Wel een vervelend incident in het voorbijgaan gaf Storms Peters, Jari een klap in zijn gezicht die met een bloedneus op het veld achter bleef. Vogelenzang had niets gezien en informeerde ook nergens wat er gebeurd was. Oktay Karaca van RCD kreeg eigenlijk onterecht een gele kaart.

StreetCars_voorjaar2021 (1)

De hoogtepunten van de tweede helft zijn voor beide teams op 1 hand te tellen. Van Buuringen had een mooie redding op een inzet van Nofel Asrihi en Yannick Millenaar trad in the dieing seconds van de match nog handelend op, op een inzet van Karaca. Emiel werd in de zestien van RCD onder uitgetrokken maar in plaats van en penalty kreeg hij eigenlijk terecht een gele kaart wegens door blijven klagen. Stijn wisselde in het verloop van de tweede helft Joël de Vos voor Kazim Aydin, Ali Eren Yazici voor Matthew Coenraadts, Ian van Strien voor Houdayfa Benyidir en Sandro Arizo, die na lang blessureleed zijn rentree maakte, voor Nofel Asrihi.

Komende zondag de thuiswedstrijd tegen GDS/ODC aanvang 14.30 uur.

Foto’s van de wedstrijd vind je hier RKSV RCD – VV Oosterhout – VV Oosterhout

Meer informatie over VV Oosterhout? Klik hier.
Klik hier voor meer artikelen over VV Oosterhout.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Chris Tolman gaat vierde seizoen in met sv DSO 3

Vandaag spreken we met Chris Tolman, de 27-jarige voetballer van sv DSO 3. Chris Tolman speelde vroeger in de...

In gesprek met Boris en Lorenzo van Creating Legends Academy

Vandaag zijn we in gesprek met de 47-jarige Boris Knebel en de 32-jarige Lorenzo Philippi. De twee heren zijn...

John van Leeuwen heeft zin in nieuwe klus bij FIOS

Of John van Leeuwen zin heeft in zijn nieuwe klus als hoofdtrainer van FIOS? Reken maar! De Rotterdammer neemt...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.