R.W.B. wint met grote cijfers

0
173

Voor de wedstrijd RWBOlympia’60 werd Kevin Remie gehuldigd omdat hij vorige week zijn 100e doelpunt scoorde. Hij luisterde daarna in de wedstrijd tegen Olympia’60 zijn huldiging op met 5 goals. RWB won daardoor met grote cijfers. De uitslag werd uiteindelijk 8-0.

Tegen Olympia’60 was RWB op alle fronten de betere ploeg. Naast de 8 gescoorde goals hield ook keeper Thijs Fleming zijn goal schoon al was dit mede doordat de RWB verdediging maar heel weinig weggaf. Daarentegen was bij Olympia’60 keeper Ryan de Man de uitblinker, zonder zijn reddingen had RWB dik in de dubbele cijfers terecht gekomen. Nadat Kevin Remie in de 20e minuut gezorgd had voor de 1-0 was het Djay Kogels die voor de 2-0 zorgde. Op slag van rust maakte Kevin Remie de 3-0 en was de wedstrijd uiteindelijk al gespeeld.

Na rust was het alleen de vraag nog tot hoever de score zou oplopen. Owen Kogels opende na rust de score en zorgde ook nog voor de 6-0. Na de twee goals voor rust zorgde Kevin Remie met een hattrick na rust voor de eindstand van 8-0. Vijf goals in één wedstrijd dat komt niet vaak voor, Kevin Remie mag deze eer achter zijn naam schrijven. Na twee mindere goden in de 4e klasse F krijgt RWB twee derby’s af te werken. Zaterdag 18 november speelt RWB uit tegen SV Capelle en daarna, op 25 november gaat RWB op bezoek bij SSC’55.