R.W.B. Vrouwen Zaterdag geeft overwinning tegen OJC uit handen.

Zaterdag speelden de RWB Vrouwen Zaterdag de eerste competitiewedstrijd thuis tegen OJC uit Rosmalen. Met een stralende zon werd afgetrapt op het hoofdveld van Sportpark De Gaard.

banner_koningsport_small_VJ

De beginfase was rommelig aan beide kanten. Beide teams waren duidelijk nog zoekende naar de vaste patronen. Het was RWB wat na een kwartier nadrukkelijk begon aan te dringen bij het OJC-doel. Dit zorgde ervoor dat Liza na een combinatie met Nicole de score opende aan Waalwijkse kant, 1-0.

Niet veel later viel ook de 0-2, wederom een goal van Liza. Hierna zakte RWB in waardoor er meer balbezit was voor OJC, op slag van rust werd het dan ook 2-1. De traditionele thee lieten de Vrouwen voor wat het was, in de plaats daarvan namen ze een heerlijk ijsje. In de tweede helft maakte OJC al snel de gelijkmaker en realiseerde RWB zich dat het een zware tweede helft zou worden. Het werd voor RWB meer een kwestie van tegenhouden in plaats van aanvallen. Uiteindelijk wist RWB met hulp van paal en lat toch nog de 2-2 over de streek te trekken. Volgende week spelen de RWB Vrouwen Zaterdag de uitwedstrijd tegen vv Trinitas.

 

klik hier voor meer artikelen over RWB.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

In gesprek met de dames 1 van sv MEC’07

Vandaag spreken we met de dames 1 van sv MEC’07. Dit team gevuld met unieke speelsters is erg hecht...

Glenn den Uijl: tweede seizoen als assistent-trainer bij TOGB

Glenn den Uijl is oud-speler van onder andere sc Heerenveen, Feyenoord en TOGB. Bij laatstgenoemde club heeft Glenn den...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.