R.W.B. Vrouwen pakt volle buit tegen SSC’55

Zaterdag 3 oktober 2020. Op deze regenachtige dag speelde RWB Vrouwen de thuiswedstrijd tegen buurclub SSC’55. Het was er RWB alles aan gelegen om na de domper van vorige week tegen Trinitas de eerste drie punten van het seizoen te pakken.

banner_koningsport_small_VJ
Na een saai eerste halfuur waarbij het spel zich voornamelijk op het middenveld afspeelde, wist Kristel met een mooi schot de keepster te passeren en de stand op 1-0 te brengen. Om zeker te zijn van een overwinning moest er in de tweede helft geknokt worden om de wedstrijd in het slot te gooien. Natasja werkte in de 65e minuut een vrije trap beheerst tegen de touwen na een stevige overtreding op Suzan. Hierna werd het verzet van SSC-kant minder en wist RWB veel kansen af te dwingen waaronder een grote kans voor open goal. Nadat deze er niet in gingen, wist Natasja met een solo in het 16 metergebied haar tweede van de middag te maken en hiermee de wedstrijd definitief te beslissen.

Eindstand: 3-0. Al met al een prima pot en een echte teamprestatie. Op naar volgende week waarin RWB Vrouwen op bezoek gaat bij Baardwijk.

Klik hier voor meer informatie over R.W.B.
Klik hier voor meer artikelen over R.W.B.

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

In gesprek met de dames 1 van sv MEC’07

Vandaag spreken we met de dames 1 van sv MEC’07. Dit team gevuld met unieke speelsters is erg hecht...

Glenn den Uijl: tweede seizoen als assistent-trainer bij TOGB

Glenn den Uijl is oud-speler van onder andere sc Heerenveen, Feyenoord en TOGB. Bij laatstgenoemde club heeft Glenn den...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.