R.W.B. vermorzelt DVVC

0
407

RWB speelde zaterdag 8 oktober uit tegen het Dongense DVVC. Op voorhand niet de sterkste tegenstander, maar dan moet je nog steeds maar de focus behouden en de punten mee naar huis kunnen nemen. Trainer Dennis de Bruijn zat deze wedstrijd weer op de bank na vorige week de wedstrijd gemist te hebben door een coronabesmetting.

RWB pakte de klus met veel energie aan maar kwam in de beginfase niet tot scoren. Dat veranderde toen Kevin Remie na een half uurtje spelen vanaf 11 meter aan mocht leggen. Na de 0-1, want Kevin Remie maakte geen fout, kwam al heel snel de 2-0 op het scorebord. Bram van Iersel tekende voor deze 0-2 en bepaalde daarmee de ruststand. Toen Tijn Schellekens meteen na rust de 0-3 scoorde was de ban gebroken en gaf DVVC het verzet op. RWB liep uit tot 0-8 waarbij het mooi was dat veel verschillende spelers scoorden. Ronald Possemis tekende voor de 0-4 en Jonne Clijsen maakte de 0-5. De laatste 10 minuten waren voor de broertjes Kogels. Owen Kogels zorgde voor de 0-6 en 0-7, en broertje Djay bepaalde de eindstand op 0-8.

Volgende week, zaterdag 15 oktober, gaat de competitie verder met een thuiswedstrijd tegen het Oosterhoutse TSC.

Klik op RWB voor de laatste artikelen over de club.
Klik op RWB voor meer informatie over de club.