R.W.B. stelt selectietrainers aan voor jeugd 2020-2021

De voorjaarscompetitie is 3 weken geleden van start gegaan. Sommige teams zijn door de KNVB (in samenspraak met de TC) hoger ingedeeld, sommige teams blijven op niveau en sommige teams zijn lager gaan spelen. Daarnaast is de Technische Commissie ook de afgelopen maand druk bezig geweest met het evalueren van het afgelopen half seizoen en het vooruitblikken op het komende voetbalseizoen 2020-2021.

We zijn trots om te mogen vertellen dat de volgende trainers komend seizoen de leiding hebben over de volgende selectie teams:

JO15-1: Nicky Ligtvoet en Biko Kerstens

JO13-1: Alfons van der Pluijm en Zico Kemmeren

Nicky Ligtvoet en Biko Kerstens gaan samen de JO15-1 trainen. Beide trainers zijn geen onbekende nvan elkaar. Vorig jaar pakten beide trainers in het succes jaar (samen met Bob Janssen) 3 prijzen met de JO13-1, te weten de Waalwijk CUP, het kampioenschap en de KNVB beker. Momenteel is Nicky trainer van de JO19-1 en Biko van de JO13-1. Alfons van der Pluijm en Zico Kemmeren gaan de JO13-1 trainen en coachen. Alfons heeft vorig jaar voor een stap omhoog gekozen en is momenteel met succes trainer van het 2de welke op een verdienstelijke 1e plaats staan in de 3e reserve klasse. Zico voetbalt onder Alfons en is daarnaast dit jaar trainer van de JO13-1.

Gido Boertje, Tim Schalken en Tim Vervoort hebben allen besloten te stoppen.
Gido en Tim Schalken beide vanwege tijdsgebrek. Tim Vervoort heeft daarentegen besloten bij een andere club aan de slag te gaan.  Gido blijft wel verbonden aan de club als coördinator.

Helaas hebben we nog geen trainer kunnen vinden voor de JO17-1. In de komende maanden gaan we ervoor zorgen dat ook de JO17-1 en uiteraard de recreatieve teams tijdig trainers/leiders en coaches zullen hebben komend seizoen. Mede door het nieuwe Jeugd Opleidingsplan en de nieuwe structuur heeft de TC meer tijd gekregen om een aantal zaken tijdig voor het nieuwe seizoen te kunnen regelen. Het opleidingsplan en de nieuwe structuur wordt medio maart gepost op Facebook en op de website van R.W.B. ( www.rwbwaalwijk.nl )

Alle bovenstaande trainers wensen we alvast alle succes toe!!

Technische Commissie R.W.B.

Nicky Ligtvoet – Cor Pulles – Foort Cove – Dave de Louw.

Klik hier voor meer informatie over R.W.B.
Voor een ander artikel over R.W.B., klik hier.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Maak kennis met Steeds Hooger Dames 2

12 jaar geleden begonnen als de Trekkers bij RSV Antibarbari en beter bekend als Steeds Hooger Dames 2! In...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.