R.W.B. start competitie tegen Irene’58.

Na een lange voorbereiding begint zondag 20 september 2020 voor RWB dan eindelijk de competitie weer. RWB komt na de promotie vanuit het afgebroken seizoen 2019 / 2020 dit seizoen uit in de KNVB 3e klasse. Een mooie competitie met allemaal clubs die op beperkte afstand van Waalwijk liggen en met maar liefst 7 clubs uit de Langstraat.

HappyPoint_desinfectie

De start van de competitie is uit in Den Hout tegen Irene’58. Geen onbekende voor RWB want in de laatste 5 seizoenen kwam het regelmatig uit tegen Irene’58. De wedstrijd in Den Hout begint as zondag om 14.00 uur. Zondag 13 september speelde RWB thuis tegen Maliskamp, voorlopig even de laatste oefenwedstrijd. Het werd zoals eerder in deze voorbereiding een doelpuntrijke wedstrijd die eindigde in 3 – 3.

RWB speelde deze zondag niet zijn beste wedstrijd en moest tegen Maliskamp 3 goals toestaan. Positief is dat het ook 3 keer tot scoren kwam. Kevin Remie liet met 2 goals zien het scoren niet verleerd te zijn en Justin van der Sanden maakte de derde goal.

Voordat RWB aan de competitie begint speelt het donderdag 17 september om 19.30 uur eerst nog voor de beker in Tilburg tegen WSJ. In het bekertoernooi strijdt RWB samen met Wilhelmina om de eerste plaats, wat recht geeft om verder te gaan in de beker. Tegen Wilhelmina speelde RWB met 4 – 4 gelijk en won Wilhelmina met 1-4 van WSJ. Om door te gaan in de beker zal RWB dus met 4 doelpunten verschil moeten winnen van WSJ, zeker geen gemakkelijke opgave dus.

Klik hier voor meer artikelen over R.W.B.
Klik hier voor meer informatie over R.W.B.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

In gesprek met de dames 1 van sv MEC’07

Vandaag spreken we met de dames 1 van sv MEC’07. Dit team gevuld met unieke speelsters is erg hecht...

Glenn den Uijl: tweede seizoen als assistent-trainer bij TOGB

Glenn den Uijl is oud-speler van onder andere sc Heerenveen, Feyenoord en TOGB. Bij laatstgenoemde club heeft Glenn den...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.