R.W.B. speelt na 10 minuten al een kansloze wedstrijd

0
108

Tien minuten was er gespeeld toen RWB thuis tegen TSC met 0-2 achter kwam. Een vroege achterstand was al wel eerder voorgekomen dit seizoen maar na 10 minuten met 0-2 achter staan was nog niet eerder voorgekomen. Na deze vroege achterstand speelde RWB te plichtmatig zijn wedstrijd uit. Maar dit had ongetwijfeld zijn oorzaak in deze vroege achterstand. RWB startte met Justin van der Sanden op de bank omdat hij ‘s ochtends uit de nachtdienst was gekomen. Met goede bedoelingen kwam RWB na rust de kleedkamer uit om toch nog de stand een beter aanzien te geven. Toen TSC na een uur spelen de 0-3 produceerde was de wedstrijd definitief gespeeld. Meteen na de 0-4 mocht RWB vanaf de 11 meter nog een penalty nemen. Ronald Possemis redde met deze penalty de eer en bracht de eindstand op 1-4. Volgende week wordt in het zuiden en bij RWB carnaval gevierd en speelt RWB de week daarna op zondag 10 maart wederom thuis.

De wedstrijd gaat dan tegen Irene’58 uit Den Hout, mogelijk dat RWB dan weer eens punten kan pakken. Iets wat hard nodig is omdat RWB na drie achtereenvolgende nederlagen vanuit de middenmoot is terug gezakt naar de 12e plaats in de 3e klasse B.