R.W.B. met jeugdafdeling deelnemen aan de RegioCup

Op vrijdag 28 mei zijn er weer een aantal versoepelingen bekend gemaakt, zodanig dat er eindelijk weer jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen toegestaan zijn.

HappyPoint_desinfectie
Dit betekent dat op zaterdag 5 juni de KNVB start met de RegioCup. De RegioCup is een minicompetitie van maximaal 4 speeldagen waarbij Jeugdteams weer echte wedstrijden kunnen spelen tegen gelijkwaardige teams. De KNVB Regiocup wordt gespeeld in de volgende zaterdagen: 5 juni, 12 juni, 19 juni en zaterdag 26 juni. Maandag 31 mei aan het einde van de dag publiceert de KNVB het programma in Sportlink en de Voetbal.nl-app.

Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams tot en met de O18, wat inhoudt dat de Regiocup niet door kan gaan voor de JO19. RWB heeft met JO8-4 t/m JO16-1 in totaal 18 teams (Jongens en meisjes) ingeschreven voor de RegioCup. Op de valreep kan er dit seizoen dus toch nog een competitie gespeeld worden, en dat is toch waar iedereen het meeste plezier aan beleeft. Een hele lange tijd mocht er alleen getraind worden door de Jeugd, maar daarbij zag je de motivatie wel terug lopen. Fijn dat er nu dus toch weer jeugdwedstrijden gespeeld kunnen worden!

Bron & Foto: RWB

Meer artikelen lezen over RWB? Klik hier
Klik hier voor meer informatie over RWB.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Maak kennis met Steeds Hooger Dames 2

12 jaar geleden begonnen als de Trekkers bij RSV Antibarbari en beter bekend als Steeds Hooger Dames 2! In...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.