R.W.B. kids gaan Paaseieren zoeken

Zaterdag 3 april is het Paaszaterdag en wordt er in de ochtend door de RWB-jeugd onderling gevoetbald. Ook de Kanjers werken dan hun wekelijkse training af. Buiten het onderling voetballen en trainen worden door de coronamaatregelen de meeste activiteiten afgelast.

HappyPoint_desinfectie

Dit geldt bij RWB niet voor het Paaseieren zoeken. Zaterdag na het voetballen gaat de jongste RWB-Jeugd op zoek naar paaseieren. Deze eieren worden door de Recreatiecommissie verstopt in het natuurgebied tussen het RWB terrein en de N261. Wie een van de verstopte gouden eieren vindt wint een van de mooie extra prijzen.

Eieren raden
Afgelopen week, maar ook nog de komende week, hangen bij de ingang naar de kleedkamers twee zakken met eieren. Paaseieren zoeken is voor de kleinste meisjes en jongens (Kanjers en 7/8 jarigen), iedereen die de trainingen bezoekt heeft t/m donderdag 1 april de mogelijkheid om mee te doen met eieren raden. De winnaar gaat op Paaszaterdag met een mooie bal of een chocolade Paashaas naar huis. Raadt niet te veel, want dat is dodelijk. Raadt je te veel dan doet je poging namelijk niet mee.

Bron & foto: RWB

Voor meer artikelen over RWB klik hier

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

In gesprek met de dames 1 van sv MEC’07

Vandaag spreken we met de dames 1 van sv MEC’07. Dit team gevuld met unieke speelsters is erg hecht...

Glenn den Uijl: tweede seizoen als assistent-trainer bij TOGB

Glenn den Uijl is oud-speler van onder andere sc Heerenveen, Feyenoord en TOGB. Bij laatstgenoemde club heeft Glenn den...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.