R.W.B. jeugd staat in het voorjaar ook niet stil

De afgelopen weken waren er wederom blije gezichten te zien op Sportpark De Gaard.
De RWB jeugd werd onder leiding van een aantal leden van de Technische en Jeugdcommissie en niet vergeten de jeugd scheidrechters op een plezierige manier geamuseerd met een onderling jeugdtoernooi.

HappyPoint_desinfectie

Als alternatief hopen we nog allemaal op de Regio Cup waar ieder team van R.W.B. voor is ingeschreven. Als deze cup doorgaat zullen er ongeveer 6 wedstrijden in de maanden mei en juni worden gespeeld tegen onderlinge, gelijkwaardige teams uit de regio Waalwijk. De jeugdafdeling van R.W.B. heeft daarbij wel een schaduw programma gemaakt, mocht door de hoge besmettingscijfers de cup niet doorgaan. Afwisseling in oefeningen is daarbij een belangrijk item vooral omdat het doel om op zaterdag een goede wedstrijd te spelen tegen andere tegenstander (voorlopig) weg is.

De jeugdafdeling organiseert daarom alvast een aantal clinics in de komende maanden, te straten met zaterdag 27 maart. Onder leiding van de hoofdtrainers van RWB 1 en RWB 2 Larry van Ommen en Alfons van der Pluijm zal er aandacht worden besteed aan techniek, tactiek en conditie in een aantal uitdagende oefenvormen. Uiteraard kan het partijtje en een lekkere beker ranja niet ontbreken. De leeftijdscategorieën zullen verdeeld worden in 3 groepen. Om 09.00u zal er gestart worden en de laatste groep zal omstreeks 12.30u eindigen. Meer informatie zal via de trainers verspreid worden.

Helaas mogen er nog steeds geen ouders het terrein op. Buiten de accommodatie kan er wel een glimp worden opgevangen van de clinic. Let hierbij wel op de 1,5 meter afstand en het niet belemmeren van de fietsers die op de snelfietsroute fietsen. We hopen uiteraard dat er weer snel ouders toegestaan mogen worden op het sportpark, dat de regio cup van start gaat en we weer naar een “normale” voetbalzaterdag kunnen toewerken.

Bron & foto: RWB

Klik hier voor meer artikelen over RWB

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Pjotr Sanders: de sportverzorger van VVGZ

Pjotr Sanders is 32 jaar en werkt in het dagelijks leven als docent aardrijkskunde op het Heer Bokel College....

Keeper Gino van Luijn begint aan nieuw avontuur bij Delta Sports ’95

Vandaag gaan we in gesprek met doelman Gino van Luijn. Gino is keeper bij Delta sports ’95.  We hebben...

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.