R.W.B. in de slotfase toch weer gelijk

0
288

RWB stond in Zevenbergschenhoek tegen DHV in de rust met 0-2 voor. Net als vorige week kwamen de bezoekers echter ook deze week niet verder dan een gelijk spel.

Voor rust leek er niets aan de hand voor RWB. Na een half uur spelen mocht RWB voor een overtreding in de 16 meter vanaf 11 meter aanleggen. Met Kevin Remie achter de bal is dit dan een zekerheidje en zo kwam dus de 0-1 op het scorebord. 10 Minuten later verdubbelde Owen Kogels de voorsprong naar 0-2, wat ook meteen de ruststand betekende. Er leek dus niets aan de hand voor de bezoekers, maar daar dacht DHV anders over.

DHV kwam in de tweede helft beter uit de startblokken en werd ook nog in het zadel geholpen. Slordig balverlies in de opbouw betekende dat DHV na 10 minuten in de tweede helft de aansluittreffer kon scoren. RWB verzuimde om de wedstrijd definitief in het slot te gooien en kreeg een paar minuten voor tijd de deksel op zijn neus. Een overtreding die net wel/net niet binnen de 16 meter werd begaan werd door de scheidsrechter op de stip gelegd. De 2-2 was daarmee een feit. Toch had de ploeg uit Waalwijk in de korte tijd die nog over bleef de zege binnen kunnen halen, de paal stond dit echter in de weg. RWB liet hiermee dure punten liggen en mag zaterdag 19 november proberen om thuis tegen SSW uit Dordrecht, na twee gelijke spelen, weer de winst binnen te halen.

Klik op RWB Waalwijk voor de laatste artikelen over de club.
Klik op RWB Waalwijk voor meer informatie over de club.