R.W.B. geeft goede start tegen Olympia’60 een goed vervolg

0
212

Kan RWB-1 de goede opening van seizoen 2022-2023 een goed gevolg geven in de eerste thuiswedstrijd tegen Olympia’60, dat was de vraag waar menig RWB-er de afgelopen week bezig hield.

De start van de wedstrijd tegen Olympia’60 was prima en na 10 minuten bracht spits Kevin Remie de 1-0 al op het scorebord. Na deze goede opening moest keeper Bjorn van den Bersselaar regelmatig in actie komen. Hij had daarbij ook het geluk aan zijn zijde want de lat hielp hem mee om de gelijkmaker te voorkomen.

Na rust wist RWB de wedstrijd naar zich toe te trekken. Na één uur voetballen zorgde Kevin Remie voor de 2-0. Bij deze goal bleef Kevin Remie bij de voorzet achter de bal en liep deze 2-0 binnen. De grensrechter van Olympia’60 vond het een buitenspelgoal maar daar was de scheidsrechter van dienst het niet mee eens. Toen even later uit een bijna identieke situatie Kevin Remie de 3-0 binnen schoot en de scheidsrechter weer naar het midden wees was het voor de grensrechter van Olympia’60 genoeg en stopte hij met vlaggen. Een afkoelingsperiode bracht hem op andere gedachte waarna de wedstrijd weer werd vervolgd.

In de laatste 20 minuten was de spanning verdwenen want met 3-0 was de wedstrijd wel gespeeld. Jonne Clijsen die bij de 3-0 nog voor de assist zorgde schoot de 4-0 binnen, en Kevin Remie bepaalde de eindstand op 5-0. Die laatste goal van Kevin Remie was wel speciaal, want dit betekende dat hij een kwartet volmaakte en dat komt niet echt vaak voor in het voetbal. Zaterdag 8 oktober gaat de competitie voor RWB verder met een uitwedstrijd tegen het Dongense DVVC.

Klik op RWB Waalwijk voor de laatste artikelen over de club.
Klik op RWB Waalwijk voor meer informatie over de club.